Facility Management

Vi tilbyder at løse hele opgaven for dig – hurtigt, effektivt og uden tidsspilde.

Du har kun en kontaktperson og et telefonnummer på hele opgaven. Vi sørger for, at der er de produkter, maskiner og menneskelige ressourcer til rådighed, som er nødvendige for at udføre arbejdet på en professionel og forsvarlig måde.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks dygtigste håndværkere og kan tilbyde konkurrencedygtige priser – så du er i trygge hænder. Opgaven bliver udført optimalt for alle parter, når vi styrer og koordinerer de nødvendige specialister.

Når opgaven er vel udført, får du én samlet regning fra os. Nemmere kan det ikke være.

Alle vore Facility Management ydelser er lige vigtige, hvad enten vi taler detaljeorienterede enkeltløsninger eller helhedsorienterede stordriftsopgaver.

Du kan ringe til os, sende os dit telefonnummer via linket eller kontaktformularen, som du finder herunder, så vender vi hurtigt tilbage.

facility management

Vi styrer slagets gang

 


Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Vores samarbejde med RengøringsEksperterne ApS har stået på i 2 år nu. RengøringsEksperterne ApS er altid meget positive og utroligt samarbejdsvillige..
HRH Malerservice A/S

HRH Malerservice A/S Læs mere...

tagline
share

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Historier fra vores hverdag