FAQ

Hvem er RengøringsEksperterne ApS?

RengøringsEksperterne ApS er et rengøringsfirma med over 20 års erfaring inden for rengøringsbranchen. Det er derfor naturligt, at vi også er blevet eksperter i at løse meget krævende og forskellige specialopgaver inden for rengøring.

Gennem de seneste 5 år, har vi desuden oparbejdet en stor ekspertise i at håndtere Skadebekæmpelse, Ejendomsservice, Byggepladsservice og Flyttelejligheder.

Seneste skud på stammen er vores Facility Management service, hvor vi tilbyder at stå for hele opgaven fra start til slut. Vi sørger for, at der er de produkter, maskiner og menneskelige ressourcer til rådighed, som er nødvendige for at udføre arbejdet på en professionel og forsvarlig måde. Vore egne medarbejdere står for kvalitetsrengøringen og derudover samarbejder vi med nogle af Danmarks dygtigste håndværkere.

Læs mere om RengøringsEksperterne:

FAQ - Kvaliteten

FAQ - Personale og kunder

FAQ - Graffiti

FAQ - Kontorrengøring

FAQ - Ejendomsservice

FAQ - Øvrige services

 

FAQ

 


Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Vores samarbejde med RengøringsEksperterne ApS har stået på i 2 år nu. RengøringsEksperterne ApS er altid meget positive og utroligt samarbejdsvillige..
HRH Malerservice A/S

HRH Malerservice A/S Læs mere...

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag