FAQ

Hvem er RengøringsEksperterne ApS?

RengøringsEksperterne ApS er et rengøringsfirma med over 20 års erfaring inden for rengøringsbranchen. Det er derfor naturligt, at vi også er blevet eksperter i at løse meget krævende og forskellige specialopgaver inden for rengøring.

Gennem de seneste 5 år, har vi desuden oparbejdet en stor ekspertise i at håndtere Skadebekæmpelse, Ejendomsservice, Byggepladsservice og Flyttelejligheder.

Seneste skud på stammen er vores Facility Management service, hvor vi tilbyder at stå for hele opgaven fra start til slut. Vi sørger for, at der er de produkter, maskiner og menneskelige ressourcer til rådighed, som er nødvendige for at udføre arbejdet på en professionel og forsvarlig måde. Vore egne medarbejdere står for kvalitetsrengøringen og derudover samarbejder vi med nogle af Danmarks dygtigste håndværkere.

Læs mere om RengøringsEksperterne:

Hvordan sikrer I kvaliteten? 

Vore medarbejdere får en udførlig arbejdsbeskrivelse på alle de opgaver de skal udføre hos kunden. Derudover besøger vore veluddannede inspektører alle abonnementskunder en gang om ugen, for at sikre, at vi overholder den lovede kvalitet. Hver måned resulterer disse besøg i en skriftlige kvalitetsrapporter, der bliver sendt til kunderne.

Læs mere om, hvordan vi sikrer kvaliteten:

Tænker I på miljøet i den daglige rengøring? 

Vi anvender kun Svanemærkede rengøringsmidler, eller midler med EU-blomsten til traditionel kontorrengøring, trappevask m.m. og der findes Datablade på alle produkter – nemt tilgængeligt for alle medarbejdere.

Ud over dette så sørger vi også for, at vore medarbejdere har ergonomisk korrekt udstyr, og er instrueret i at anvende det korrekt.
En korrekt og miljørigtig affaldshåndtering er ligeledes med til at sikre, at vi skåner miljøet bedst muligt.  

Kræver det nogen uddannelse at gøre rent?

Ja, alle vore medarbejdere gennemgår et grundforløb i professionel rengøring. Desuden kører de nyansatte altid sammen med en erfarne medarbejder i mindst en måned, således at de kan få hjælp og vejledning hvis de bliver i tvivl om noget.

Få mere information om professionel rengøring:

Kan I garantere, at det ikke er underbetalte underleverandører som udfører arbejdet? 

Ja, vi har kun egne medarbejdere, så den problematik er ikke aktuel hos os.

Taler jeres medarbejdere dansk? 

Ja, alle vores medarbejdere forstår og taler dansk.

Hvordan ved man, at det er jeres personale? 

Vores personale bærer altid arbejdstøj, med vores logo på og et tydeligt placeret Id-kort..

Hvem kan blive kunde hos RengøringsEksperterne ApS?

Vi løser i udgangspunktet opgaver for erhvervsvirksomheder og ikke for private. Nogle af vore største kunder er andelsboligforeninger, boligforeninger o.a. typer af beboersammenslutninger.

Læs mere om erhvervsrengøring her:

I hvilket område servicerer I kunder? 

Vi servicerer kunder over hele Sjælland, og snart også på Fyn og Jylland.

Hvordan skaber I merværdi for mig som kunde?

Har du tænkt på, hvor meget ordentlig rengøring betyder for trivslen og produktiviteten på en arbejdsplads? Medarbejderne bliver gladere og sundere og dermed også mere produktive, og dine kunder kan både se og føle, at her er en seriøs virksomhed, der har styr på tingene.
Skulle uheldet være ude, tilbyder vi desuden effektiv og professionel skadesbekæmpelse for at minimere generne for din virksomhed, eller den beboersammenslutning du er ansvarlig for.

Læs mere om vores kundeservice

Kan I fjerne graffiti?

Ja, RengøringsEksperterne ApS har det mest moderne hedvandsanlæg til at fjerne graffiti, der findes på markedet. Derefter behandler vi med antigraffiti, så de berørte flader fremadrettet vil blive nemmere at rense, hvilket på langt sigt er mere økonomisk fordelagtigt for dig som kunde.

Via følgende links har vi uddybet, hvad vi tilbyder, når det gælder graffitirens:

Hvor ofte skal et kontor rengøres?

Det afhænger meget af størrelsen på kontoret, antal brugere såvel som hvorledes I bruger området. Vi kommer meget gerne ud og kikker på kontoret, samt lytter til jeres behov, således at vi kan give en kvalificeret rådgivning om rengøringens omfang og frekvens.

Læs mere om vores kontorrengøring:

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er kort fortalt "totalservice omkring ejendommen", fra alle former for rengøringsopgaver til alle arbejdsopgaver der vedrører udenomsarealer (græsslåning, hækklipning, graffitirens m.m. samt diverse viceværtopgaver).

Læs mere om, hvad vi tilbyder inden for ejendomsservice:

Tilbyder I flytterengøring?

RengøringsEksperterne ApS leverer en professionel flytterengøring af høj kvalitet til boligforeninger, andelsboligforeninger og virksomheder i København og omegn.

Læs meget mere om, hvad vi kan gøre inden for flytterengøring:

Kan I sørge for, at der er saltet og ryddet for sne?

Ja, vi tilbyder at stå for glatførebekæmpelse. Vi sørger for at fællesområder er saltet og ryddet inden beboerne skal ud af døren om morgenen.

Få yderligere information om, hvad vi kan tilbyde inden for glatførebekæmpelse

FAQ

 


Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Vores samarbejde med RengøringsEksperterne ApS har stået på i 2 år nu. RengøringsEksperterne ApS er altid meget positive og utroligt samarbejdsvillige..
HRH Malerservice A/S

HRH Malerservice A/S Læs mere...

tagline
share

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Historier fra vores hverdag