Flytterengøring, Istandsættelse & Rengøring efter håndværkere

En beboer flytter ud, og lejligheden skal rengøres og istandsættes, inden en ny beboer kan flytte ind.

Det er her vi kommer ind i billedet. Vi tilbyder at løse hele opgaven for dig – hurtigt, effektivt og uden tidsspilde. RengøringsEksperterne ApS hjælper dagligt virksomheder, andelsboligforeninger, boligforeninger og andre typer af ejendomme, store som små, med at løse den slags opgaver.

Vore egne medarbejdere står for kvalitetsrengøringen og derudover samarbejder vi med nogle af Danmarks dygtigste håndværkere. Vore priser er konkurrencedygtige – og du er i trygge hænder. Opgaven bliver udført optimalt for alle parter, når vi styrer og koordinerer de nødvendige specialister.

Du har kun en kontaktperson og et telefonnummer på hele opgaven. Vi sørger for, at der er de produkter, maskiner og menneskelige ressourcer til rådighed, som er nødvendige for at udføre arbejdet på en professionel og forsvarlig måde.

Og, når opgaven er vel udført, får du én samlet regning fra os. Nemmere kan det ikke være.

Læs mere om vores flytterengøring for boligforeninger, andelsboliger og virksomheder.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os, sende os dit telefonnummer via linket eller kontaktformularen, som du finder herunder. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

flytterengøring

Når skaden er sket, hjælper vi dig

 


Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

El-Strøm har nu været kunde hos RengøringsEksperterne ApS siden 2011, og vi kan kun give de allerbedste anbefalinger.
EL-Strøm
EL-Strøm citat Læs mere...

tagline
share

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag