handværkseksperterne

Få alle opgaver løst med en henvendelse

Håndværkseksperterne

HåndværksEksperterne ApS er en del af RengøringsEksperterne ApS.

Vi tilbyder at løse hele opgaven for dig når du har brug for en kombination af – maler, gulvsliber, murer, tømrer, snedker og rengøring - og giver dig en hurtigt og effektiv løsning helt uden tidsspilde.

Vore egne medarbejdere står for kvalitetsrengøringen og derudover samarbejder vi med nogle af Danmarks dygtigste Håndværkere.

Du har kun en kontaktperson og et telefonnummer på hele opgaven. Vi sørger for, at der er de produkter, maskiner og menneskelige ressourcer til rådighed, som er nødvendige for at udføre arbejdet på en professionel og forsvarlig måde.

Fx når en lejlighed fraflyttes får man ofte et chok. Det er ikke altid det ser lige pænt ud.

- For når billeder, lamper og vægskabe er pillet ned kan man se, at der er brug for en grundig rengøring og i mange tilfælde er der også brug for en malepensel.

- Trægulvet er måske ridset og trænger til en kærlig hånd, enten en grundig skrubning og lakering, men mest sandsynligt er det nødvendigt med en grundig gulvslibning.

- Den ene dør hænger, der er måske nogle skader på en dørkarm eller et skab, noget som kan rettes op af en dygtig snedker.

Noget må gøres før lejligheden kan sælges, eller en ny beboere flytte ind.

Vore priser er konkurrencedygtige – og du er i trygge hænder. Opgaven bliver udført optimalt for alle parter, når vi styrer og koordinerer de nødvendige specialister.

Og, når opgaven er vel udført, får du én samlet regning fra os. Nemmere kan det ikke være.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os, sende os dit telefonnummer via linket eller kontaktformularen, som du finder herunder. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

 


Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Vores samarbejde med RengøringsEksperterne ApS har stået på i 2 år nu. RengøringsEksperterne ApS er altid meget positive og utroligt samarbejdsvillige..
HRH Malerservice A/S

HRH Malerservice A/S Læs mere...

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag