Ejendomsservice på plejeboligcentre

Ejendomsservice på plejeboligcentre

Rengøring og meget andet

RenEksperterne ApS tilbyder effektiv rengøring og ejendomsservice på plejeboligcentre

RenEksperterne ApS har stor kompetence inden for alle former for plejeboligcenter rengøring og plejeboligcenter ejendomsservice. Vores medarbejdere er trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige. Vi står altid klare til, at yde et professionelt stykke arbejde indenfor mange forskellige områder.

Vi kan klare alle former for opgaver

 • Rengøring af fællesarealer. Daglig rengøring af alle indgangspartier, trapper, gange, toiletter, køkken, opholdsrum ol.
 • Levering af papirvare/sæbe til fællesarealer. Vi kan også tilbyde vaskeservice – vi henter og vi bringer.
 • Vinduespolering. Også i højden med lift og internglas.
 • Hovedrengøring. Fra rengøring af lokaler og inventar til vask af gardiner og persienner
 • Rengøring efter håndværkere
 • Flytteboliger. Alt fra nedpakning af indbo og opbevaring af dette, til rengøring
 • Glatførebekæmpelse. Snerydning og saltning. Vi holder øje med vejrudsigten og sikrer, at området er saltet og ryddet.
 • Ejendomsservice. Skift af lyspærer, renhold af udenoms arealer, hækkeklipning, græsslåning, fjernelse af ukrudt, oliering af gulve, rens af altaner mm.
 • Ejendomsservice. Skift af lyspærer, renhold af udenoms arealer, hækkeklipning, græsslåning, fjernelse af ukrudt, oliering af gulve, rens af altaner mm.
 • Facaderens. Emnet smøres ind med det produkt, der passer til fjernelse af alger/trafikstøv/graffiti ol. og derefter spules facaden med vores hedvandsanlæg (vandet er op til 100 grader varmt og spules med op til 120 bar).
 • Skadebekæmpelse. Vand-/brandskade og skadedyrsbekæmpelse.
 • Facility management. Vi holder styr på de håndværkere du har brug for til opgaven
 • Håndtering af MRSA. Vi er uddannet i at håndtere beboere med MRSA infektion. Målet er, at inddæmme infektionen og forhindre spredning. Vi efterlever de gældende regler på området og har de nødvendige virkemidler.

Vi lægger vægt på høj kvalitet til en overkommelig pris – det giver tilfredse kunder

Hos RenEksperterne ApS har vi masser af erfaring og ambitioner, samt en god portion personlighed.
Kundernes tilfredshed og glade medarbejdere er vores drivkraft. Vi har specialiseret os indenfor området plejehjem rengøring.

Vi levere kvalitet til tiden og tilbyder totalleverance indenfor Rengøring, Ejendomsservice og Skadebekæmpelse, ved hjælp af egne tilfredse medarbejdere, miljørigtige produkter og økonomisk ansvarlighed.

Alle opgaver udføres når det passer bedst for jeres plejeboligcenter, plejecenter eller ældrecenter uanset tidspunkt på døgnet. Ønsker I, at vi anvender EU- eller Svanemærkede midler til den daglige rengøring, gør vi naturligvis det, helt uden ekstra omkostninger for jer.

Plejehjem ejendomsservice inklusiv rengøring

Når vi gør rent, gør vi rent i alle typer lokaler og husker også alle de ”små” ting:

 • Lister, paneler, karme, indfatninger, kontakter, billedrammer, dørhåndtag, udluftningsrister, radiatorer og lamper, foruden aftørring af alt inventar
 • Spejle pudses og stål poleres
 • Al sanitet afkalkes regelmæssigt
 • Om du ønsker, gør vi også ovnen grundigt ren, samt fryser og køleskab
 • Vi udfører også vinduespolering, samt renser persienner og vasker gardiner

Vi tager os af rengøringen, så både plejepersonalet og beboerne blot behøver at nyde de rene omgivelser.   

Handyman service

Handyman service

Vi tilbyder også forskellige former for handyman service til beboere på plejecentre. Det kan være ældre, der har brug for hjælp til flytning, samling eller bortskaffelse af møbler, eller fx få hængt et TV op eller lignende. Opgaverne kan være meget forskellige, men vi er klar til at løse det hele - selvfølgelig med et smil og god service.

Plejecenter rengøring – det er vigtigt med en god samarbejdspartner

Når en beboer skal fraflytte sin bolig, står vi klar til at hjælpe med det hele, så det bliver en god oplevelse for de nærmeste pårørende. Vi følger vores faste arbejdsplan for ”rengøring plejecenter. ”

 • Vi pakker hele lejligheden sammen og sender alt til opbevaring. Alt opbevares under forsvarlige forhold og frigives til arvtager ved afslutning i skifteretten.
 • Når vi har pakket det hele ned, er der tid for en grunding hovedrengøring og vinduespolering.
 • For at få boligen ført tilbage til sin oprindelige stand og inden en ny beboer flytter ind, kan det være brug for håndværkere (maler, gulvsliber, tømrer, elektriker ol.) Vi laver de nødvendige aftaler med vore gode samarbejdspartnere og styrer opgaverne sikkert i mål.
 • Og når håndværkerne er færdige, gør vi også rent efter dem.
 • Vi kan også være behjælpelig med at flytte en beboere til/fra tidligere adresse.

Det er vigtigt med en god afslutning, både for de pårørende og for plejecenter, plejehjem eller ældrecenter. Når det hele er rent og klargjort, behøver man blot at fokusere på, at den nye beboer får en god start i sin nye bolig.

Plejecentre ejendomsservice – Kontakt os til en snak

Lad os tage en snak om hvad vi kan tilbyde dig når det kommer til ejendomsservice på plejeboligcentre.

"Hos RenEksperterne ApS har jeg fundet en sparringspartner der ud over rengøring / vinduespolering, er i stand til at løfte alle former for serviceopgaver i totalentreprise, også opgavetyper langt ud over det sædvanlige.

"De udmærker sig ved altid at overholde det lovede, til aftalt tid og til konkurrence dygtige priser. RenEksperterne ApS og virksomhedens medarbejdere, kendetegner sig ved høj kvalitet af det udførte, og er serviceminded på et særdeles højt niveau."

- Driftsleder, Plejecenter Fælledgården

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.