Professionel ejendomsservice  ude og inde. Total ejendomsservice

Ejendomsservice ude og inde

Totalservice ude og inde

Vil du have at netop din ejendom skal være en af de ejendomme som alle gerne vil bo i? En ejendom der signalerer, at der er styr på tingene og som fremstår ren og ryddelig både ude og inde?

Når vi taler om Ejendomsservice mener vi Totalservice. Du kan vælge mellem alle de nedenstående serviceydelser. Det vigtigste for os, er at du får en professionel ejendomsservice som passer lige til de behov der er i din boligforening.

Professionel ejendomsservice

RenEksperterne ApS har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen. Vi tilbyder rengøring i boligforeninger, ejerforeninger, andelsboligforeninger og private virksomheder – og vi mener rengøring over en bred tærskel, inde som ude.

Vores medarbejdere er trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige, og de vil gøre alt for at yde det der skal til, for at beboerne kan bevæge sig i indbydende omgivelser både ude og inde. Den høje kvalitet bliver desuden leveret til fornuftige priser, og du behøver kun en kontaktperson og et telefonnummer for at få løst alle opgaver.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Vil du vide mere om ejendomsservice boligforeninger eller ejendomsservice andelsboligforeninger og hvad vi kan tilbyde dig? Så kontakt os på telefon eller mail og få et uforpligtende tilbud.

Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage til dig og aftaler nærmere.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.