Vedligehold af udenomsarealer

RenEksperterne ApS kan meget mere end bare rengøring

RenEksperterne ApS er ikke blot eksperter idenfor de typiske rengøringsopgaver, vi tilbyder også en lang række andre ydelser. Eksempelvis kan vi også hjælpe virksomheder, boligforeninger og andre typer af ejendomsområder – både store og små - med drift og vedligehold af de områder, der befinder sig rundt om deres bygninger. Hos os sætter vi til enhver tid miljøet og arbejdsmiljøet i højsædet og derfor tilstræber vi, at anvende miljøvenlige produkter og ergonomisk rigtige produkter, der hvor dette er muligt.
Alle serviceydelser, enkeltvis eller totalløsninger bliver udført af dygtige og servicemindede medarbejdere til meget overkommelige priser.


Lad RenEksperterne ApS varetage dit vedligehold af udenomsarealer

Vores personale har stor erfaring inden for vedligehold af udenomsarealer og kan løse opgaver for dig både sommer og vinter. Her har du nogle af de opgaver vi tilbyder:

  • Gårdmænd - både som vikariat og som fast stilling.
  • Græsplæne vedligehold – klipning af græsarealer og kanter
  • Klipning og vedligehold af hække og buske
  • Lugning og vedligehold af blomsterbede
  • Fjernelse af ukrudt i flise- og asfaltområder
  • Fjernelse af løv, nedfald og affald fra fortove, gangarealer, gårdrum og andre aftalte områder i beboelsen
  • Fejning af fortove, gangarealer og andre aftalte steder i beboelsen
  • Glatførebekæmpelse – vi strør og salter i god tid, så alle kan bevæge sig trygt udenfor
  • Snerydning – vi holder tæt øje med vejrudsigten og kommer i god tid før alle skal ud om morgenen
  • Graffitirens af facader, skur, hegn og skærmvægge

Vi har blandt andet stor erfaring med vedligehold af grønne områder og graffiti, så hvis du er plaget af graffiti, kan du læse mere om vores graffitirens her.


Hos os er servicen altid i højsædet

Hos RenEksperterne ApS er vi stolte af vores gode service, som ydes af kompetente og pålidelige medarbejdere. Vores gode service skræddersyes til dine behov, således at du får netop den løsning du har brug for, og vi udfører altid opgaverne på det tidspunkt der er mest belejligt for dig. Vi tilbyder både faste abonnementer og bestilling ad hoc på alle vores ydelser.


Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud

Foruden typiske rengøringsopgaver og vedligehold af udenomsarealer tilbyder vi hos RenEksperterne ApS også en lang række andre ydelser. Blandt andet samarbejder vi med nogle af Danmarks bedste håndværkere, så vi kan tilbyde dig pakkeløsninger, når du har brug for at få flere forskelligartet opgaver løst. Så kontakt os endelig, når du har brug for hjælp til drift eller vedligehold - vi kan helt klart også udarbejde en løsning, der passer til dig, dine behov og dit budget.
Du kan ringe til os på tlf. 53 65 35 59 mellem kl. 7—16. Derudover har vi også døgnvagt på skadeservice. Du er også mere end velkommen til at kontakte os på mail mail@renekspert.dk eller via vores kontaktformular her. Vi vender tilbage, hurtigst muligt, med et godt og fordelagtigt tilbud.

vedligehold af udenomsarealer

Godt vedligeholdt

 


Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Vores samarbejde med RenEksperterne ApS har stået på i 2 år nu. RenEksperterne ApS er altid meget positive og utroligt samarbejdsvillige..
HRH Malerservice A/S

HRH Malerservice A/S Læs mere...

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag