Vi er til for at hjælpe dig!

FAQ

På denne side kan du få uddybende viden om vore kompetencer og de forskellige services vi kan tilbyde dig og din virksomhed/forening/kommune.

Hos RenEksperterne ApS har vi over 20 års erfaring, og meget kompetente medarbejdere indenfor Erhvervsrengøring, Ejendomsservice, Skadebekæmpelse og Facility Management. Vi er eksperter i at løse meget krævende og forskellige specialopgaver, og kan levere totalløsninger til private virksomheder, boligforeninger, ejerforeninger og kommuner over hele Sjælland.

I vores Facility Management afdeling tilbyder vi at stå for hele opgaven fra start til slut. Vi sørger for, at der er de produkter, maskiner og menneskelige kompetencer til rådighed, som er nødvendige for at udføre arbejdet på en professionel og forsvarlig måde. Vore medarbejdere er altid glade, fleksible og hjælpsomme og vi anvender, så vidt muligt, miljørigtige produkter til rengøringsopgaverne, - desuden samarbejder vi med nogle af Danmarks dygtigste håndværkere.

Ingen opgave er for lille og ingen for stor - kan du ikke finde det, du søger her, så er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os et par linjer om, hvad du har brug for hjælp til. Vi vender tilbage til dig med det samme – og vi rådgiver også, så du kan få lige akkurat den hjælp, netop du har brug for – endda til en meget fornuftig pris.

Læs mere om RenEksperterne

Professionel rengøring af høj kvalitet

RenEksperterne ApS har base på Amager og vi har mere end 25 års erfaring i rengøringsbranchen. Vores trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige medarbejdere gør os til et af de mest eftertragtede rengøringsfirmaer i hovedstadsområdet. Vi påtager os både store og små opgaver og sætter en ære i at levere et professionelt resultat af høj kvalitet og til fornuftige priser.

Læs mere om os som rengøringsfirma her

Læs mere om vores virksomhed her

Søger du efter et professionelt rengøringsfirma København, der skal stå for din virksomheds rengøring?

Er du på jagt efter en ny rengøringsløsning til din virksomhed, og ønsker du, at et pålideligt og kvalitetssikkert rengøringsfirma i København skal udføre opgaverne? Hos RenEksperterne får du de bedste rengøringsmedarbejdere på markedet, som kan løse alle typer rengøringsopgaver for din virksomhed – og endda  til konkurrencedygtige priser. Vi anser vores kunder for at være vores samarbejdspartnere, så du kan trygt stole på, at vi rådgiver til fordel for din virksomhed.

Læs mere om rengøringsfirma København her

Søger du job inden for rengøring?

Kan du godt lide et fysisk arbejde med ansvar og er du pligtopfyldende og grundig? Så er det dig, vi mangler hos RenEksperterne ApS. Vi vokser i voldsom fart og har derfor brug for endnu flere dygtige medarbejdere, som kan hjælpe os med at levere kvalitetsrengøring til vores kunder. Vi har gode medarbejderforhold og et godt socialt miljø.

Læs mere om job og karriere hos os

Kvaliteten

Hvordan sikrer I kvaliteten? 

Vores medarbejdere får en udførlig arbejdsbeskrivelse på alle de opgaver de skal udføre hos kunden. Derudover besøger vores veluddannede inspektører alle abonnementskunder løbende for at sikre, at vi overholder den lovede kvalitet. Vi har en tæt kontakt til kunderne, og udarbejder også løbende kvalitetsrapporter over arbejdet.

Læs mere

Ja, vi benytter blandt andet Svanemærkede produkter til mange opgaver. Det kan være til klassisk kontorrengøring eller fx trappevask, at vi bruger miljørigtige, parfume- og duftfri rengøringsmidler. 

Læs mere her

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring til virksomheder, kommuner, boligselskaber m.m.

Vi udfører alle former for erhvervrengøring til store og små kunder, og har valgt at fokusere på dette område fremfor det private. Erhvervsrengøring vil sige at kunderne fx er andre virksomheder, der har brug for rengøring, håndværksopgaver eller andet. Vi har også mange kunder som fx er boligselskaber eller kommuner.

Læs mere om erhvervsrengøring her

Skadeservice

Skadeservice er rengøring, oprydning, renovering m.m. som der er nødvendig efter en skade er indtruffet. Skaden kan fx være vandskade eller brandskade. Skadeservice og skadebekæmpelse bruges tit som synonymer. Skadeservice kan også være at mindske skaden mens den er igang, bekæmpelse af skadedyr og lignende.

Læs om vores skadeservice:

Personale og kunder

Ja, alle vores medarbejdere gennemgår et grundforløb i professionel rengøring. Desuden kører de nyansatte altid sammen med en erfaren medarbejder i mindst en måned, således at de kan få hjælp og vejledning hvis de bliver i tvivl om noget.

Få mere information om professionel rengøring:

Ja, vi har kun egne medarbejdere, og vi går op i at give dem gode forhold, så den problematik er ikke aktuel hos os.

Vores personale bærer altid arbejdstøj med vores logo på og har et Id-kort med navn og billede.

Vi løser som udgangspunkt opgaver for erhvervsvirksomheder og ikke for private. Nogle af vores største kunder er andelsboligforeninger, boligforeninger o.a. typer af beboersammenslutninger.

Læs mere om erhvervsrengøring her:

Vores virksomhed ligger på Amager, men vi servicerer kunder overalt i og omkring København og også mange andre steder på Sjælland.

Har du tænkt på, hvor meget ordentlig rengøring betyder for trivslen og produktiviteten på en arbejdsplads? Medarbejderne bliver gladere og sundere og dermed også mere produktive, og dine kunder kan både se og føle, at her er en seriøs virksomhed, der har styr på tingene.
Skulle uheldet være ude, tilbyder vi desuden effektiv og professionel skadesbekæmpelse for at minimere generne for din virksomhed, eller den beboersammenslutning du er ansvarlig for.

Læs mere om vores kundeservice:

Graffiti

Ja, RenEksperterne ApS har det mest moderne hedvandsanlæg til at fjerne graffiti, der findes på markedet. Derefter behandler vi med antigraffiti, så de berørte flader fremadrettet vil blive nemmere at rense, hvilket på langt sigt er mere økonomisk fordelagtigt for dig som kunde.

Læs mere om vores arbejde med at fjerne graffiti her

 

Kontorrengøring

Det afhænger meget af størrelsen på kontoret, antal brugere såvel som hvordan I bruger området. Vi kommer meget gerne ud og kigger på kontoret, samt lytter til jeres behov, og giver en kvalificeret rådgivning om rengøringens omfang og frekvens.

Læs mere om vores kontorrengøring her

Vi tilbyder alt hvad I har brug for af rengøring. Det er både klassisk aftørring af borde, tømme skraldespande og rengøre toiletter, såvel som vinduespudsning, vedligehold af udenomsarealer, oprydning, opstilling til arrangementer m.m.

Læs mere om kontorrengøring her

Ejendomsservice

Ejendomsservice er kort fortalt "totalservice omkring ejendommen", fra alle former for rengøringsopgaver til alle arbejdsopgaver der vedrører udenomsarealer (græsslåning, hækklipning, graffitirens m.m. samt diverse viceværtopgaver).

Læs mere om ejendomsservice her

Vi tilbyder alt hvad der er brug for i det løbende arbejde med at holde en ejendom pæn, ren og vedligeholdt. Det er alt fra trappevask (inklusiv vaskekælder osv) til skaktning, rens af containere, oprydning i cykel- eller affaldsskure m.m. Vi udfører også rengøring i flyttelejligheder og vedligeholder grønne områder.

Læs mere om ejendomsservice her

Øvrige services

RenEksperterne ApS leverer en professionel flytterengøring af høj kvalitet til boligforeninger, andelsboligforeninger og virksomheder i København og omegn.

Læs meget mere om, hvad vi kan gøre inden for flytterengøring:

Tænk på jeres flytning og lad os stå for flytterengøring

Ja, vi tilbyder at stå for glatførebekæmpelse. Vi sørger for at fællesområder er saltet og ryddet inden beboerne skal ud af døren om morgenen.

Få yderligere information om, hvad vi kan tilbyde inden for glatførebekæmpelse:

Områder

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du altid kontakte os. Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor.

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.