FAQ

På denne side kan du få uddybende viden om vore kompetencer og de forskellige services vi kan tilbyde dig og din virksomhed/forening/kommune.

Hos RenEksperterne ApS har vi over 25 års erfaring, og meget kompetente medarbejdere indenfor Erhvervsrengøring, Ejendomsservice, Skadebekæmpelse og Facility Management. Vi er eksperter i at løse meget krævende og forskellige specialopgaver, og kan levere totalløsninger til private virksomheder, boligforeninger, ejerforeninger og kommuner over hele Sjælland.

I vores Facility Management afdeling tilbyder vi at stå for hele opgaven fra start til slut. Vi sørger for, at der er de produkter, maskiner og menneskelige kompetencer til rådighed, som er nødvendige for at udføre arbejdet på en professionel og forsvarlig måde. Vore medarbejdere er altid glade, fleksible og hjælpsomme og vi anvender, så vidt muligt, miljørigtige produkter til rengøringsopgaverne, - desuden samarbejder vi med nogle af Danmarks dygtigste håndværkere.

Ingen opgave er for lille og ingen for stor - kan du ikke finde det, du søger her, så er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os et par linjer om, hvad du har brug for hjælp til. Vi vender tilbage til dig med det samme – og vi rådgiver også, så du kan få lige akkurat den hjælp, netop du har brug for – endda til en meget fornuftig pris.

Læs mere om RenEksperterne:

FAQ - Kvaliteten

FAQ - Personale og kunder

FAQ - Graffiti

FAQ - Kontorrengøring

FAQ - Ejendomsservice

FAQ - Erhvervsrengøring

FAQ - Skadeservice

FAQ - Øvrige services

FAQ - Områder

FAQ

Vi er til for at hjæpe dig!

 


Vores samarbejde med RenEksperterne ApS har stået på i 2 år nu. RenEksperterne ApS er altid meget positive og utroligt samarbejdsvillige..
HRH Malerservice A/S

HRH Malerservice A/S Læs mere...

Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Hjælp til
håndværksopgaver?

Lad os stå for hele processen.

Læs mere...

Nyheder & små historier fra vores hverdag