hovedrengøring

Skinnende rent overalt

Hovedrengøring af alle slags

Har du brug for hovedrengøring i din erhvervsvirksomhed eller ejendom?

Det er vigtigt at få gjort grundigt rent jævnligt – en solid hovedrengøring, der frisker det hele op og fjerner skidt og snavs. I det daglige kan man let komme til at fokusere på de samme steder, mens skidtet hober sig op de steder, der ikke er lige så lettilgængelige. Når du får foretaget en hovedrengøring, bliver indeklimaet bedre, risikoen for at udvikle allergi mindskes, og derudover bliver det lettere fremadrettet, at holde området rent i det daglige. Desuden vil det rengjorte område også se mindre nedslidt ud.


Lad RenEksperterne ApS tage sig af din erhvervs hovedrengøring

Hos RenEksperterne ApS tilbyder vi professionel hovedrengøring både indvendigt og udvendigt. Vi har mange års erfaring inden for alle typer af rengøring i virksomheder og ejendomme. Vi er derfor din garant, for en professionel behandling af alle dine rengøringsopgaver – ingen opgave er for stor og ingen er for lille. Vi tilbyder blandt andet hovedrengøring af:

 • Indgangspartier
 • Trappeopgange
 • Vaskeri og tørrerum
 • Kælder- og loftsarealer – her står vi også gerne for selve rydningen
 • Skaktrens – både skaktrør og containerrum
 • Beboerlokaler – herunder både selskabslokaler, klubber, caféer eller lignende
 • Andre fællesarealer

Derudover har vi også specialiseret os i grundig rengøring i forbindelse med:

 • Fraflytning af ejendom
 • Renovering af ejendommen – vi står for rengøringen, når håndværkerne er færdige
 • Efter vand- og brandskade – vi affugter og desinficerer også
 • Lager- og butikslokaler – vi rydder også gerne op

Rengøringen bliver naturligvis udført med miljørigtige rengøringsprodukter, hvor dette er muligt.


Beboerlokaler og andre selskabslokaler

Lokaler der ofte udlejes eller bruges til fester og arrangementer kan ind i mellem trænge til en grundig hovedrengøring, hvor der kommes godt rundt i alle kroge og kanter. Vi kan udføre en professionel hovedrengøring med aftørring af alle flader, rengøring i højden (fx aftørring af lamper, ledninger, loft m.m.). Hvis der er køkken tilknyttet lokalerne, kan vi naturligvis også foretage en dybdegående rengøring af dette. På den måde sikres det at lokalerne altid fremstår flotte og rene for gæsterne.


Vi tilbyder meget mere end ”blot” rengøring

Vi er utroligt stolte af vores service, som skyldes vores trofaste, pålidelige og fagligt dygtige medarbejdere – der til enhver tid står klar til at hjælpe dig, på det tidspunkt der passer dig bedst.  RenEksperterne ApS udfører, foruden alle typer af rengøring ude som inde, totalløsninger indenfor ejendomsservice, byggepladsservice og skadebekæmpelse. Hvis du skal have klaret flere forskelligartede opgaver samtidigt, har vi også mulighed for at tilbyde en samlet pakkeløsning – en Facility Management løsning. Vi har indgået et tæt samarbejder, med nogle af Danmarks bedste håndværkere. Det gør os i stand til, at levere løsninger til dig, uanset om du også har brug for en maler, tømrer, elektriker, gulvmand, snedker eller VVS’er. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en samlet serviceløsning – vi kan helt sikkert også hjælpe dig med dette.


Du kan læse mere om vores pakkeløsninger i forhold til Facility Management her.


Kontakt os og få en god hovedrengøring pris

Hvis du har nogle spørgsmål omkring hovedrengøring, eller andre former for rengøring, kan du kontakte os på tlf. 53 65 35 59 eller på mail mail@renekspert.dk. Vi står altid klar med kyndig vejledning, og lytter til dine behov, så du kan få en løsning, der passer til dig.

Vores virksomhed er beliggende på Amager, og vi foretager hovedrengøring for erhvervskunder overalt i København og omegn. Kontakt os allerede i dag til en snak om din opgave og få et tilbud på en god hovedrengørings pris tilpasset dine lokaler.

 


Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Vores samarbejde med RenEksperterne ApS har stået på i 2 år nu. RenEksperterne ApS er altid meget positive og utroligt samarbejdsvillige..
HRH Malerservice A/S

HRH Malerservice A/S Læs mere...

Hjælp til
håndværksopgaver?

Lad os stå for hele processen.

Læs mere...

Nyheder & små historier fra vores hverdag