hovedrengøring

Vi hjælper i kampen mod Corona

RengøringsEksperterne ApS står klar til at hjælpe din virksomhed i kampen mod Corona

Corona stiller ekstra store krav til grundig rengøring på arbejdspladsen

Corona-virussen stiller i øjeblikket store krav til det danske samfund og ikke mindst de virksomheder og medarbejdere, som skal få hverdagen til at fungere under Corona krisen. Et rent indeklima er vigtigere end nogen sinde før, specielt der hvor der kommer mange mennesker, eller hvor man finder de mest sårbare, syge og ældre. Professionel rengøring og grundig afspritning mindsker spredning af smitte, så ring til os på 53 65 35 59 så kommer vi så hurtigt vi overhovedet kan.

Vi har den rette ekspertise og de specialkompetencer der skal til, for at hjælpe jer mod Corona

Hos RengøringsEksperterne er vi vant til at udføre specialrengøring, som stiller særlige krav til specialkompetencer og specialprodukter, og vi har de værnemidler der skal til, for at udføre disse arbejdsopgaver på en forsvarlig måde. Vores servicefolk er allerede i fuld gang med at hjælpe virksomheder, hospitaler, institutioner mm. med at yde professionel specialrengøring, som kan gøre deres hverdag mere sikker i forhold til Corona.

Vi står blandt andet klar til at hjælpe med:

- Dybdegående rengøring
- Afspritning af udsatte områder
- Specialrengøring

Uanset hvilken form for opgave jeres virksomhed har brug for, står RengøringsEksperterne klar til at hjælpe.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan gøre jeres hverdag tryggere.

Vi tager vores forholdsregler

I forhold til Corona, tager RengøringsEkspterne naturligvis alle de nødvendige forholdsregler, for at både vores medarbejdere og kunderne ikke bliver udsat for smitte.

Vores servicefolk bruger de værnemidler, der er nødvendige, for at beskytte sig selv og holder sig løbende opdateret om Sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer. Alle rengørings- og afspritnings opgaver udføres naturligvis på netop det tidspunkt der passer bedst for jer og i det interval I ønsker.

Kontakt os allerede i dag

Det er vigtigt allerede i dag at få udført profession specialrengøring, så I kan færdes trygt på arbejdspladsen. Så kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.

Find kontaktoplysninger her.

 


Vores samarbejde med RengøringsEksperterne ApS har stået på i 2 år nu. RengøringsEksperterne ApS er altid meget positive og utroligt samarbejdsvillige..
HRH Malerservice A/S

HRH Malerservice A/S Læs mere...

Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag