Ejendomsservice

Totalservice ude og inde

Ejendomsservice

Vil du have, at netop din ejendom skal være en af de ejendomme som alle gerne vil bo i? En ejendom der signalerer, at der er styr på tingene og som fremstår ren og ryddelig både ude og inde?

Når vi taler om Ejendomsservice mener vi Totalservice. Du kan vælge mellem alle de nedenstående serviceydelser. Det vigtigste for os, er at du får en professionel ejendomsservice som passer lige til de behov der er i din boligforening.

Professionel ejendomsservice

RengøringsEksperterne ApS har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen. Vi tilbyder rengøring i boligforeninger, ejerforeninger, andelsboligforeninger og private virksomheder – og vi mener rengøring over en bred tærskel, inde som ude.

Vore medarbejdere er trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige, og de vil gøre alt for at yde det der skal til, for at beboerne kan bevæge sig i indbydende omgivelser både ude og inde. Den høje kvalitet bliver desuden leveret til fornuftige priser, og du behøver kun en kontaktperson og et telefonnummer for at få løst alle opgaver.

Vil du vide mere om ejendomsservice boligforeninger eller ejendomsservice andelsboligforeninger og hvad vi kan tilbyde dig? Så kontakt os på telefon 53 65 35 59 og få et uforpligtende tilbud.

Eller udfyld formularen, så ringer vi til dig og aftaler nærmere.

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag