erhvervs rengøring

Kvalitetsrenhold over alt

Erhvervs Rengøring

Fleksibel og professionel erhvervsrengøring

Hos RengøringsEksperterne ApS har vi over 20 års erfaring i erhvervsrengøring. Vi kan klare alle opgaver, som din virksomhed har behov for at få løst. Vores medarbejdere er veluddannede, diskrete, og de besidder en stor indsigt i brug af forskellige rengøringsredskaber og –midler. Derfor er du sikker på at få udført et professionelt stykke arbejde.

Vi er meget fleksible og klarer rengøringen, når det passer ind i din virksomheds skema - på alle tider af døgnet og alle ugens dage. Vi leverer vores services til konkurrencedygtige priser, og vi lever op til vores navn RengøringsEksperterne ApS.

Rengøring Erhverv – Skræddersyede løsninger efter dine behov

Hos RengøringsEksperterne ApS er vores kunders tilfredshed det absolut vigtigste. Derfor lægger vi vægt på et godt samarbejde, hvor vi i fællesskab gennemgår hver enkelt opgave i detaljer, så vi er sikret at din virksomhed får den helt rigtige løsning. På den måde kan I også nemt holde øje med, om opgaverne bliver løst tilfredsstillende efter den pågældende aftale. I kan løbende komme med nye tilføjelser til aftalen, hvis I pludselig finder flere rengøringsopgaver, som I ønsker, vi skal tage os af. Vi løser mange typer af service opgaver, og vi tager gerne kælderen og loftet med. Inden for erhvervsrengøring kan vi bl.a. tilbyde følgende services:

  • Rengøring af kontorlokaler, møderum, kopirum, køkken & kantine oa alle andre fællesarealer
  • Rengøring af toiletter, garderober, badeværelser
  • Vi kan også levere sæbe og papirartikler til både køkken, toilet og bad
  • Rengøring af reception, trapper og indgangspartier
  • Vaskeservice – vi henter, vasker og bringer – viskestykker og klude
  • Vinduespolering – højt som lavt, fra stige eller med lift
  • Rydning, rengøring og bortskaffelse af affald iht. gældende love og regler fra lofts- og kælderrum, produktionsområder, lager og butiksarealer
  • Rengøring af elevator og elevatorskakte
  • Rengøring af selskabslokaler, caféer, biblioteker, auditorier m.m.

Finder du ikke lige det, du søger ovenfor, så tøv ikke med at spørge os. Vi kan klare alle slags opgaver store som små – det kan du læse meget mere om på vores hjemmeside www.renekspert.dk.

Du kan desuden læse mere, om de opgaver vi typisk løser for erhvervskunder her.


Priser rengøring erhverv - Miljøvenlig rengøring og god service til de bedste priser

Med RengøringsEksperterne ApS får du en rengøring af højeste kvalitet hver gang. Hele vores fundament bygger på et godt samarbejde, og vi lytter til dine behov. Vi bestræber os på, at alle vores rengøringsmidler er så miljøvenlige som overhovedet muligt, og at vi leverer en god service og effektiv rengøring med egne, dygtige medarbejdere. Udover erhvervs rengøring gør vi os også i opgaver som specialrengøring, vinduespolering, ejendomsservice, byggepladsservice, skadebekæmpelse og facility management.

Har du brug for erhvervs rengøring? Så kontakt os i dag

Hvis du vil have skinnende rene lokaler til overkommelige priser, så skal du vælge RengøringsEksperterne ApS. Vi dækker hele Storkøbenhavn og Sjælland, og vi klarer alt inden for erhvervs rengøring. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så ring til os på 53 65 35 59 eller send os en mail på mail@reneekspert.dk. Du kan også udfylde kontakt formularen her på siden – vi vender altid hurtigt tilbage på din henvendelse.

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag