Erhvervsrengøring amager

Erhvervsrengøring Amager

Erhvervsrengøring Amager

Professionel erhvervsrengøring i hovedstadsområdet

Leder du efter et pålideligt rengøringsfirma, hvor service og kvalitet er i top? Hos RengøringsEksperterne ApS har vi over 20 års erfaring inden for rengøringsbranchen. Vi er eksperter på vores område, og vi tilbyder totalløsninger til både private virksomheder, boligforeninger, ejerforeninger og kommuner - og ovenikøbet til konkurrencedygtige priser.

Vi kan eksempelvis tilbyde erhvervsrengøring Amager, hvor vi har beliggenhed, men vi tilbyder også erhvervsrengøring Sjælland, hvor vi kommer ud og løser netop den rengørings- eller serviceopgave, du har behov for.

Ingen opgave er for krævende eller kompliceret til os, og vi tilpasser altid aftalen helt efter dine ønsker. Har du nogle spørgsmål, eller en opgave der kræver specialkompetencer, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

RenEksperterne ApS løser alle former for erhversrengøring - og meget andet

Erhvervsrengøring og -service spænder bredt over mange forskellige former for rengøring og services. Her kan du se et udvalg af nogle af de services, vi kan tilbyde dig og din virksomhed:

Vi er stolte over at kunne tilbyde løsninger og serviceopgaver inden for alle ønsker og behov. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis den service du eftersøger, ikke er nævnt ovenfor.

Kontakt os, så vi sammen kan finde den bedste løsning til netop din opgave.

Få en samlet løsning på ejendomsservice

Udover at tilbyde erhvervs rengøring Amager, tilbyder vi også ejendomsservice Amager, hvor du får en professionel ejendomsservice, som er skræddersyet til dine behov.

Du kan læse meget mere om indholdet i vores ejendomsservice her.

Vi er fleksible og leverer høj kvalitet

Vi er fleksible i vores løsninger, og vi er klar til at møde op uanset tidspunkt på døgnet eller ugen. Som kunde kan du selv bestemme, om du har brug for vores hjælp til en engangsopgave, eller om det er på daglig, ugentlig eller månedlig basis. Vi tilbyder eksempelvis abonnementer, hvor din virksomhed, udover den løbende rengøring, får besøg af en erfaren inspektør ugentligt. Sådan sikrer vi den højeste kvalitet på vores rengøring. Én gang om måneden opsummeres disse besøg i en kvalitetsrapport, så du som kunde kan holdes opdateret på vores levering.

Efter en grundig besigtigelse, finder vi i fællesskab den løsning, der fungerer bedst for dig og din virksomhed, så vi sikrer et tilfredsstillende samarbejde.

Vi bestræber os på, at være den mest professionelle og kompetente erhvervsrengøring Kastrup og hele Storkøbenhavn har at byde på.

Her kan du læse udtalelser fra nogle af vores kunder.

Kompetente medarbejdere med det rette udstyr

Hos RengøringsEksperterne ApS gennemgår alle vores medarbejdere et grundforløb i professionel og miljørigtig rengøring, så de altid er klædt ordentligt på til en opgave. Vores medarbejdere har kompetencer inden for specialrengøring og specialmidler, så de ved, hvordan de passer på omgivelserne, miljøet og sig selv. Så vidt det er muligt, anvender vi kun miljørigtige produkter til vores rengøringsopgaver.

Ønsker du, at få den mest professionelle erhvervsrengøring Amager eller København?

Vi giver dig den mest professionelle og pålidelige erhvervsrengøring Amager har at tilbyde. Ingen opgave er for lille eller for kompliceret til os, og vi gør altid en dyd ud af at finde den rengøringsløsning, der passer netop dig og din virksomhed. Vi står altid klar til at rådgive eller besvare dine spørgsmål. Kontakt os allerede i dag til en snak og lad os give et uforpligtende tilbud.

Du finder vores kontaktoplysninger her.

 


Vores samarbejde med RenEksperterne ApS har stået på i 2 år nu. RenEksperterne ApS er altid meget positive og utroligt samarbejdsvillige..
HRH Malerservice A/S

HRH Malerservice A/S Læs mere...

Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Hjælp til
håndværksopgaver?

Lad os stå for hele processen.

Læs mere...

Nyheder & små historier fra vores hverdag