Erhvervsrengøring Sjælland

erhvervsrengøring sjælland

Erhvervsrengøring til ethvert behov

Har du brug for professionel rengøring i din virksomhed?

Med over 20 års erfaring i rengørings- og servicebranchen, kan du være sikker på, at medarbejderne hos RengøringsEksperterne ApS kan udføre lige nøjagtig den rengøringsopgave, din virksomhed har behov for. Arbejdet bliver udført professionelt, i høj kvalitet og til tiden. Uanset opgavens omfang, står vi klar til at hjælpe dig på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Rengøring efter dit behov

Hvis du har søgt på erhvervsrengøring Sjælland, ejendomsrengøring eller rengøring erhverv København, så er du landet det helt rigtige sted. Vi hjælper både små og store virksomheder med alt, - fra en enkel lille opgave til de helt store totalløsninger, både ude og inde. Hos RengøringsEksperterne ApS kan vi bl.a. hjælpe din virksomhed med:

 • Rengøring af kontor. Det er altid vigtigt at have et rent kontormiljø, ikke mindst fordi det giver et sundere arbejdsklima og højere produktivitet. Du kan læse mere om kontorrengøring her.
 • Polering af vinduer. Vinduespolering giver et godt indtryk af din virksomhed, både når det gælder dine kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst dine medarbejdere. Læs mere om vinduespolering her.
 • Rengøring ved flytning. Skal du flytte fra en kontorbygning til en anden, eller bare flytte rundt i din nuværende? Så kan RengøringsEksperterne ApS bistå med alt fra oprydning, opbevaring, flytning og rengøring. Læs mere her.
 • Rengøring af butikslokaler samt lager. Ofte bliver lager og butikslokaler ikke prioriteret højest, når der skal gøres rent. Det er typisk store lokaler med mange hylder og reoler, og dermed rigtig gode muligheder for at støv og skidt trives. Giv dine medarbejdere et godt og sundt arbejdsklima. Læs mere her.
 • Skadeservice – oprydning, rengøring, behandling og vejledning. Vi kan hjælpe din virksomhed med problemer ifm. vand- og brandskader samt skadedyrsbekæmpelse.  Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med skadeservice her.

Vi kan altså hjælpe dig med alle former for erhvervsrengøring Sjælland. Hvis du har brug for hjælp til andre former for rengøring Sjælland, så kan vi helt sikkert også hjælpe dig med det.

Vil du læse mere om, hvordan RengøringsEksperterne ApS kan hjælpe dig med erhvervsrengøring? Så kan du trykke her.

God service og miljørigtig rengøring

Hos RengøringsEksperterne ApS har vi glade, positive og fleksible medarbejdere med stort fokus på at levere en god service til dig og din virksomhed. De har stor erfaring indenfor alle former for professionel rengøring og de rette kompetencer til, at udføre netop den opgave som du har brug for hjælp til.
Vi forsøger, så vidt muligt, kun at benytte miljørigtige produkter i vores rengøring –og bruger derfor rengøringsmidler der er Svanemærkede eller har EU-blomsten. For at skåne vores medarbejdere mest muligt, sørger vi samtidig for, at alle vore medarbejdere benytter ergonomisk korrekt udstyr, som de bliver grundigt instrueret i at anvende korrekt.
Det er meget vigtigt for os, at lytte til dine ønsker og hjælpe dig med at analysere dine behov. Alle opgaver indenfor erhvervsrengøring bliver udført, når det passer bedst for dig, uanset tidspunktet på døgnet.

Den ideelle samarbejdspartner

Med RengøringsEksperterne ApS som din ekspert i erhvervsrengøring Sjælland, kan du være sikker på, at du får en professionel samarbejdspartner.
Foruden erhvervsrengøring, udfører vi alle former for rengøring ude som inde samt en lang række andre serviceopgaver for:

 • Private virksomheder
 • Boligforeninger
 • Andelsbolig foreninger
 • Kommuner
 • Ejerforeninger
 • Ejendomsservice

Vi hjælper gerne med lige netop den rengøringsløsning, du har behov for.

Kontakt os og hør mere om erhvervsrengøring Sjælland

Hvis du har spørgsmål angående erhvervsrengøring eller rengøring generelt, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med gode råd og vejledning, og hjælper med at finde den bedst løsning for dig og din virksomhed. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Du finder vores kontaktoplysninger her.

 

 

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag