graffiti

Graffitirens og forebyggelse

Graffiti - kunst eller hærværk?

Kunne du tænke dig at bo i en gård hvor facaderne var fuldstændig oversmurt med graffiti – nej, vel!

Det ser sjusket ud! Området har svært ved at tiltrække ressourcestærke personer og de fleste ønsker jo at bo i et attraktivt område, hvor det ser pænt og ryddeligt ud.

Specielt i nogle boligområder er graffiti en stor plage. Facader, hegn, skur, butiksfacader, ja endda biler og lastbiler er overskriblet med graffiti, og området ser hærget og nedslidt ud.

Vil du gerne slippe af med graffiti?

Du kan nok ikke gardere dig helt mod graffiti, men det er muligt at gøre mange ting for at minimere skaderne og forhindre gentagelse.

RengøringsEksperterne ApS tilbyder professionel graffitirens og antigraffiti-behandling samt rådgivning om andre forebyggende tiltag.

Graffitirens

Hos RengøringsEksperterne ApS har vi de værktøjer og midler der skal til. Først bliver facaden smurt ind med det produkt som passer bedst til den overflade det gælder. Vi anvender naturligvis de mest miljøskånsomme produkter der er tilpasset netop den overflade der er angrebet af graffiti.

Dernæst spuler vi med hedvandsanlæg, der anvender op til 100 grader varmt vand der sendes afsted med op til 120 bars tryk (vi justerer alt efter overflade). Det er nødvendigt at gentage processen, hvis overfladen er meget hårdt angrebet den første gang den renses.

Antigraffiti-behandling

Vi anbefaler at man afslutter rengøringen med en anti-graffiti behandling – i hvert fald på alle absorberende overflader. Den gør, at overfladen ikke så nemt kan overklistres med graffiti igen. Vi anvender det patenterede PSS 20 middel, der er en af markedets mest effektive midler til anti-graffiti behandling. Produktet danner en usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader.

Det betyder, at næste gang overfladen bliver udsat for graffiti-hærværk eller anden miljømæssig forurening, fjernes den beskyttende PSS 20 hinde sammen med graffitien – ganske enkelt ved at spule med varmt vand, hvilket er en enklere og billigere proces. Der efterlades ingen spor – og overfladen er nu igen helt ren og man kan påføre et nyt beskyttende lag PSS 20.

Vi har fjernet graffiti på mange forskellige flader og materialer – for os er ingen opgave for stor eller for lille, kun en opgave der skal løses på bedst mulig måde for kunden.

Forebyggende tiltag

Det bedste er naturligvis, hvis man kan undgå graffiti fremadrettet. Graffiti har det også med at tiltrække mere graffiti – så det skal væk så hurtigt som muligt.

Andre forebyggende tiltag:

  • Sikring af adgangsforhold
  • Automatisk lys der tænder ved hjælp af sensorer
  • Videoovervågning, - hvor det er tilladt

Kontakt os på telefon 53 65 35 59 hvis du har brug for graffitirens, antigraffiti-behandling eller rådgivning om forebyggende tiltag. Vi fjerner graffiti for boligselskaber & boligforeninger, firmaer, butikker, skoler, institutioner og alle andre erhvervsvirksomheder. Mangler du graffitirens København? Så læs nærmere her.

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag