Effektiv graffitirens og forebyggelse

Effektiv facaderens

Graffitirens Graffiti skæmmer og ødelægger!

Graffiti er en stor plage i mange områder. Når facaden, hegnet, læskuret, lastbilen o.l. er overskriblet med graffiti, ser det ikke pænt ud og de som bor i området, er kede af, at det skæmmer deres nærområde.

Ingen kan gardere sig mod graffiti, men det er muligt at gøre noget for at forhindre gentagelse og for at minimere ødelæggelsen af fx beton, mursten, træ etc.

Graffitirens hvordan kan man fjerne graffiti?

Vand, sæbe og kost eller en lille højtryksspuler hjælper ikke meget mod graffiti. Det er nu du har brug for en professionel graffitifjerner med hedvandsanlæg og de korrekte rensemidler til netop den overflade, der er angrebet – så kontakt RenEksperterne ApS. Vi har mere end 24 års erfaring, det rette udstyr og de bedste medarbejdere.

Inden vi fjerner graffitien, undersøger vi nøje hvilken type overflade, vi har med at gøre, for at kunne finde den mest effektive og skånsomme behandling. Vi foretrækker graffitirens uden kemikalier – ved brug af hedvandsanlæg – men om det kan lade sig gøre, afhænger bl.a. af overflade, typen af graffiti, hvor længe det har været der mv. Vi sikrer også, at der ikke kommer skjolder på butiksfacaden/husfacaden o.l. fordi ét område er renset og ikke hele bygningen.

Forebyggelse af graffiti

Når overfladen igen er ren, anbefaler vi at alle absorberende overflader får en antigraffiti-behandling, der lægger en usynlig transparent vokshinde over det hele. Det modvirker, at tusch og graffiti kan hæfte på overfladen. Hinden er desuden smuds- og vandafvisende. Efter en antigraffiti-behandling kan ny graffiti nemt fjernes ved hjælp af rent varmt vand (ca. 90 grader) uden brug af kemikalier og uden at efterlade spor eller ødelægge facademaling o.l. Bagefter påføres ny antigraffiti-behandling og overfladen er igen beskyttet. Antigraffiti-behandlingen er biologisk nedbrydelig og har ingen skadelig effekt på miljøet.

Vi rådgiver også om andre forebyggende tiltag

Det bedste er naturligvis, hvis man kan undgå graffiti fremadrettet. Men får I alligevel besøg af graffitimalere, skal det fjernes hurtigst muligt for jo længere det sidder, des sværere kan det være at få af.

Graffiti har det også med at tiltrække mere graffiti – så det skal væk så hurtigt som muligt.

Du kan med fordel læse om vores graffitirens København her.

Andre forebyggende tiltag:

  • Sikring af adgangsforhold
  • Automatisk lys der tænder ved hjælp af sensorer
  • Videoovervågning – hvor det er tilladt

Udover graffitirens udfører vi også mange andre former for specialrengøring - typisk til erhverv. Hvis du har en udfordrende opgave der kræver professionel hjælp, så tag fat i os. Læs mere om vores specialrengøring her.

Kontakt os på telefon 53 65 35 59 hvis du har brug for graffitirens, antigraffiti-behandling eller rådgivning om forebyggende tiltag. Vi fjerner graffiti for boligselskaber & boligforeninger, firmaer, butikker, skoler, institutioner og alle andre erhvervsvirksomheder.

 


Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Vores samarbejde med RenEksperterne ApS har stået på i 2 år nu. RenEksperterne ApS er altid meget positive og utroligt samarbejdsvillige..
HRH Malerservice A/S

HRH Malerservice A/S Læs mere...

Hjælp til
håndværksopgaver?

Lad os stå for hele processen.

Læs mere...

Nyheder & små historier fra vores hverdag