Rengøring erhverv

rengøring erhverv

Erhvervsrengøring til ethvert behov

Professionel og omhyggelig erhvervsrengøring, der ses på bundlinjen

Et rent og ryddeligt arbejdsmiljø er vigtigt og har stor indflydelse på dine medarbejderes trivsel og sygefravær. Rengøring spiller en stor rolle i forhold til medarbejdernes produktivitet. Samtidig sender det et signal til kunder såvel som medarbejdere om, at dette er en arbejdsplads med styr på tingene, som tager sig selv seriøst i alle aspekter.
RengøringsEksperterne ApS har over 20 års erfaring med servicering af erhvervsdrivende, boligforeninger mv., hvor vi varetager alle former for rengøring og en lang række andre services. Lad os hjælpe jer til en renere og sundere hverdag.

Rengøring i alle henseender

Vores mission er at levere kvalitetsrengøring til tiden. Vi tilbyder totalløsninger inden for erhvervsrengøring, ejendomsservice, specialservice og skadeservice. Vi bestræber os på at benytte miljørigtige produkter, er økonomisk ansvarlige og tager arbejdsmiljø og miljøbestemmelser alvorligt.
Vi tilbyder blandt meget andet:

Alle opgaver tilrettelægges specielt til jeres behov og ønsker. Vi evaluerer løbende i form af kvalitetsrapporter, der udfærdiges i et fast interval, hvis det ønskes.


Læs mere om vores erhvervsrengøring her.
Læs mere om vores ejendomsservice her.
Læs mere om vores specialrengøring her.

Tillid til dit rengøringspersonale

Hos RengøringsEksperterne ApS ved vi, hvor vigtigt det er at have tillid til sit rengøringsfirma. Derfor ser vi alle vores kunder som sparringspartnere, hvor relationen naturligt bygger på gensidig forståelse og faste aftaler. Vi indgår derfor altid i tæt dialog med alle vore kunder, så vi er sikre på, at vi tager højde for alle jeres behov og ønsker. Nogle virksomheder ligger inde med sensitive data og kostbart inventar, og det er derfor vigtigt at have tillid til de mennesker, som færdes i jeres arbejdsmiljø. Vi vægter loyalitet og pålidelighed højt hos vores medarbejdere, som alle er uniformeret med RengøringsEksperterne ApS’ logo og bærer synligt ID-kort med foto. De har alle underskrevet tavshedspligtserklæring og kan fremvise straffeattest på forlangende. Dette er blandt andet med til at sikre, at du med ro i sinde kan indgå aftale med os om at foretage din erhvervs rengøring.

Få et tilbud på rengøring erhverv

Priser rengøring erhverv varierer alt efter omfang, hyppighed, tidspunkt, lokaler, udstyr der skal benyttes osv. Vi kommer derfor altid ud og visiterer opgaven og sammen gennemgår vi de lokaler og områder, der skal serviceres. Dette sikrer, at du får den bedste service til den bedste pris og at opgaverne bliver løst af mennesker med de rette kompetencer.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

RengøringsEksperterne ApS – Service & Facility Management

Vi er et rengørings- og servicefirma med over 20 års erfaring. Vi har store ambitioner, masser af personlighed og leverer kvalitet til tiden, til særdeles rimelige priser. Vi møder sjældent opgaver, vi ikke kan tackle og nyder stor ros og tillid blandt vores kunder.

Læs mere om RengøringsEksperterne ApS og vores historie og værdier her.

Du kan finde vores kontaktinformationer her.

 

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag