Rengøring job

Søger du job inden for rengøring?

Rengøring job

Søger du på rengøring job?

Kan du godt lide at gøre rent og trives med rene omgivelser og orden, og er du pligtopfyldende og grundig? Så er det dig, vi mangler hos RengøringsEksperterne ApS. Vi vokser i voldsom fart og har derfor brug for endnu flere dygtige medarbejdere, som kan hjælpe os med at levere kvalitetsrengøring til vores kunder.

Vil du gerne udføre rengøringsarbejde for RengøringsEksperterne ApS?

Foruden at være dygtig til rengøring, ansvarsbevidst, grundig og pligtopfyldende, har vi følgende krav til dig, der gerne vil være vores nye medarbejder:

  • Du skal kunne tale og forstå dansk
  • Du skal kunne fremvise en straffeattest
  • Du skal trives i en travl hverdag
  • Du skal have en positiv tilgang til dit arbejde og andre mennesker
  • Du skal helst have kørekort til personbil

Du vil komme til at arbejde sammen med en masse dygtige og hjælpsomme mennesker, der ligesom dig, brænder for at levere kvalitetsrengøring og som sætter en ære i, at udføre deres rengøringsjob mere end bare tilfredsstillende.

Vil du gerne være servicemedarbejder, trappevasker eller gøre rent på kontorer?

Vi lægger meget vægt på, at vores medarbejdere skal være de bedste til lige præcis dén opgave, som de udfører. Derfor vil vi også bede dig om at vælge blandt vores tre overordnede stillingstyper; servicemedarbejder, trappevasker eller kontorrengøring.  

  • Servicemedarbejder er vores mest alsidige stilling, og derfor kræver vi også, at du har mindst et års erfaring med en eller anden form for specialopgaver inden for rengøring og/eller vedligeholdsopgaver. Eksempelvis flyttelejligheder, ejendomsservice, facaderens eller noget helt fjerde. Hvis du ønsker at arbejde som servicemedarbejder, forventer vi som udgangspunkt, at du kan arbejde alle hverdage fra kl. 7-15 med startpunkt i Kastrup.
  • Du kan også vælge at arbejde som trappevasker. Her er det også vigtigt, at du har erfaring inden for samme felt og har mulighed for at arbejde mellem 30-37 timer om ugen.
  • Der er også mulighed for at arbejde med kontorrengøring. Du vil få ansvaret for dine egne kunder - det er vigtigt for både os og kunderne, at arbejdet bliver udført af den samme medarbejder hver gang for at sikre en ensartet høj kvalitet. Har du erfaring med rengøring, ved du hvad vi mener med kvalitetsrengøring og hvorfor din erfaring er vigtig for os. Timemæssigt kan du helt selv vælge, hvor meget du vil arbejde - fra 2-37 timer om ugen. Så du har fine muligheder for at kombinere rengøringsarbejdet med studie eller andet job.

Når du indsender din ansøgning, er det vigtigt, at du både har overvejet, og angivet, hvilken af stillinger du søger.

Læs mere om de forskellige stillinger her.

Kontakt os, hvis du søger job rengøring

Hvis du gerne vil have et rengøring job og ønsker at være en del af vores dygtige team, så send lidt information om, hvem du er samt et CV til heidi@renekspert.dk. Husk at angive tydeligt, hvilken type stilling du søger – vi har nemlig flere ledige job rengøring. Din ansøgning og CV vil naturligvis blive behandlet fortroligt og i forhold til persondataloven. Hvis du ikke har modtaget et svar fra os inden for to uger efter, at vi har modtaget din ansøgning, kommer du desværre ikke i betragtning, og din ansøgning bliver slettet fra vores systemer.

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag