Rengøringsfirma københavn

Rengøringsløsninger til din virksomhed

Rengøringsfirma København

Søger du efter, et professionelt rengøringsfirma København, der skal stå for din virksomheds rengøring?

Er du på jagt efter en ny rengøringsløsning til din virksomhed, og ønsker du, at et pålideligt og kvalitetssikkert rengøringsfirma i København skal udføre opgaverne? Hos RengøringsEksperterne får du de bedste rengøringsmedarbejdere på markedet, som kan løse alle typer rengøringsopgaver for din virksomhed – og endda  til konkurrencedygtige priser. Vi anser vores kunder for at være vores samarbejdspartnere, så du kan trygt stole på, at vi rådgiver til fordel for din virksomhed.

Vi er meget fleksible og kan derfor levere den rengøringsløsning, som din virksomhed søger. Ønsker du jævnligt generel vedligeholdelse af kontoret, rengøring før, under og efter et byggeri, eller en engangsløsning til fx at få fjernet graffiti?

Vi tilbyder alle former for rengøringsopgaver inden for områderne:

  • Kontorrengøring
  • Specialrengøring
  • Vinduespolering
  • Ejendomsservice
  • Byggepladsservice
  • Skadebekæmpelse
  • Facility Management

Vi giver dig den mest grundige og pålidelige rengøring København har at tilbyde.

Læs vores case stories og find ud af, hvordan vi bl.a. har hjulpet en boligforening med vandskader og facaderens.

Du bestemmer selv, hvor ofte vi besøger dig

Uanset om du ønsker daglig, ugentlig eller månedlig rengøring i din virksomhed, står vi parat til at finde den bedste løsning. Vi taler sammen om, hvad aftalen skal indeholde, og hvor ofte vi skal komme forbi. Vi fejer, vasker, polerer, m.m. for at dine lokaler fremstår rene og pletfrie på både inde og ude, så du og dine medarbejdere kan nyde et ryddeligt og sundt arbejdsmiljø og være stolte af det indtryk man som besøgende får af virksomheden.

Som abonnementskunde, får din virksomhed besøg af en erfaren inspektør en gang om ugen. Således sikrer vi, at vi altid leverer den høje kvalitet på vores rengøringsløsninger, som vi har lovet dig. En gang om måneden opsummeres de ugentlige besøg i en kvalitetsrapport, og sådan kan du også holde dig opdateret på leverancen.

Navnet forpligter

Vi har over 20 års erfaring inden for rengøringsbranchen. Det gør os naturligvis til ekspert i at løse alle former for rengøringsopgaver, som din erhvervsvirksomhed skulle have brug for.  De sidste fem år har vi også erhvervet en stor ekspertise i håndteringen af skadebekæmpelse, ejendomsservice, byggepladsservice og flyttelejligheder.

Vores medarbejdere er altid klædt på til opgaven med det rigtige udstyr, og de gennemgår alle et grundforløb i professionel og miljørigtig rengøring, så de ved, hvordan udstyret anvendes korrekt.

Så hvis du ønsker et erfarent og pålideligt rengøringsfirma Sjælland til at stå for rengøringsopgaverne i din virksomhed, kan du trygt overlade arbejdet til RengøringsEksperterne. Vi tilstræber altid, at finde de bedste rengøringsløsninger for dig og din virksomhed.

Læs hvordan vi har hjulpet en række af vores kunder.

Hvis du ønsker at vide, hvad vi kan tilbyde din virksomhed, så ring til os på telefon 53 65 35 59 og få et uforpligtende tilbud.

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag