rengøringsfirma

Professionel rengøring af alle typer boligforeninger

Rengøringsfirma

Professionel rengøring af høj kvalitet

RengøringsEksperterne ApS har base på Amager og vi har mere end 20 års erfaring i rengøringsbranchen. Vores trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige medarbejdere gør os til et af de mest eftertragtede rengøringsfirmaer i hovedstadsområdet. Vi påtager os både store og små opgaver og sætter en ære i at levere et professionelt resultat af høj kvalitet og til fornuftige priser.

Vi er jeres rengøringsfirma og vi tænker på miljøet

Når vi siger jeres rengøringsfirma, så er det fordi vi tilbyder en løsning der er tilpasset til din virksomheds behov og ønsker. Vi er eksperter på alle områder indenfor rengøring, vi kommer når det passer bedst for dig og vi tager alle de opgaver, vi bliver stillet overfor, lige alvorligt. Det gælder uanset, om I skal have vasket en enkelt trappe eller om I har brug for en total rengøringsløsning i virksomheden – og for alle opgaver udarbejdes en arbejdsbeskrivelse, der detaljeret viser hvad der indgår i rengøringsaftalen.

Foruden at være yderst fleksible, er vi også miljøbevidste. Vi anvender kun miljørigtige produkter til rengøring. Desuden har RengøringsEksperterne ApS konstant fokus på udvikling af personalet gennem en løbende uddannelse i brugen af rengøringsmidler og materiel, samt håndtering af affald og affaldsprodukter. Vi sørger for, at alle medarbejdere har de bedste rengøringsmidler og værktøj der findes på markedet og anvender disse for at løse opgaverne bedst muligt hos kunden.


Vi kan meget mere en ”bare” rengøring – vi leverer totalløsninger

Når du tænker rengøring, så tænker du muligvis primært på fjernelse af støv, aftørring af inventar, gulvvask og vinduespolering, men vi tænker meget længere end det. Vi vil gerne levere totalløsninger til private virksomheder, boligforeninger, andelsboligforeninger og ejerforeninger - og når vi siger totalløsninger så tænker vi bl.a. på:

 • Ejendomsservice
  • Vedligehold af udenoms arealer; hækkeklipning, græsslåning, graffitirens, fjernelse af ukrudt, saltning og snerydning ol.
  • Flytterengøring, hovedrengøring, rengøring efter håndværkere, lofts- og kælder rydning, rydning af dødsboer, opbevaring af fx inventar i kortere eller længer periode ol.
 • Skadeservice - alle slags
  • Vandskader; bortsugning af vand, affugtning, optørring og oprydning, reparationer, opbevaring af fx inventar i kortere eller længer periode
  • Brandskader; oprydning og rengøring, opbevaring af fx inventar i kortere eller længer periode
  • Skadedyrsbekæmpelse (borebiller, hvepse, rotter e.l.)
 • Facility Management – vi løser opgaven fra A-Å
  • Du har en opgave – vi har løsningen - kun en kontaktperson og et telefonnummer.
  • Vi sørger for, at der er de produkter, maskiner og menneskelige ressourcer til rådighed, som er nødvendige for at udføre arbejdet på en professionel og forsvarlig måde.
  • Glemt alt om at holde styr på tidsplanen – den overlader du trygt os.

RengøringsEksperterne ApS er altid klar til at hjælpe din virksomhed

Vi lytter altid til vores kunders ønsker og behov og vælger du os som samarbejdspartner, kan du forvente følgende proces:

 1. Vi lytter til jeres ønsker og forventninger til rengøringen eller opgaven vi skal løse for dig
 2. Så kommer vi på besøg, for at besigtige lokalerne og tale opgaveløsningen igennem, samtidig med at vi sikrer os at vi har medarbejdere med de rette kompetencer til at løse opgaven.
 3. Derefter sender vi jer et tilbud, og kommer gerne forbi for at uddybe detaljerne. Sammen med tilbuddet lægger vi også en detaljeret arbejdsbeskrivelse, således at du ikke skal være i tvivl om hvad der er aftalt.
 4. Godkender du tilbuddet, kontakter vores inspektør dig vedrørende en opstartsdato, overlevering af nøgler, alarmkoder ol. - så I sammen kan sikre, at vi har det der skal til for at løse opgaven
 5. På selve opstartsdatoen kommer inspektøren og den medarbejder, der skal udføre opgaven. Sammen gennemgår de arbejdsbeskrivelsen, lokalerne, rutinerne osv. – og så går vi i gang.
 6. Vi evaluerer løbende vores arbejde sammen med jer, og tager alle spørgsmål i opløbet - for kundernes tilfredshed er alfa og omega for os.

RengøringsEksperterne ApS tilbyder erhvervsrengøring på hele Sjælland men opererer primært i Storkøbenhavn og de tilstødende kommuner. Vi er jeres rengøringsfirma Amager.


Leder I efter et rengøringsfirma erhverv, så kontakt RengøringsEksperterne ApS53 65 35 59 eller mail@renekspert.dk og få et uforpligtende tilbud. I er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden, så ringer vi jer op.

 

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag