Rydning af dødsbo

Rydning og rengøring af dødsbo

Rydning af dødsbo

Få professionel hjælp til rydning af dødsbo

Når nogen dør, er der ofte en lang række praktiske ting der skal tages hånd om. Uanset om du er den, der har mistet en du holdt af, eller er en der har fået til opgave at ivaretage dødsboet, kan det være svært at overskue alle de opgaver der skal løses. Det er vigtigt at søge hjælp hos professionelle samarbejdspartnere, der har forståelse for situationen og som kan tage hånd om alle de praktiske ting.

Hos RengøringsEksperterne ApS har vi specialiseret os i at hjælpe med ALLE de opgaver, der forekommer i forbindelse med at rydde dødsbo – og du kan nå os 24/7 – ét nummer, én kontaktperson og ingen opgave der er for lille og ingen for stor.

Lad os sørge for alt i en svær tid

I en svær tid kan det være svært at overskue rydning af dødsbo og alt, hvad der følger med. Derfor tilbyder vi at varetage alle opgaver, som kan opstå i forbindelse med et dødsbo. Vi ønsker at gøre situationen så overskuelig som muligt for dig og løser blandt andet følgende opgaver:

- Rydning af lejligheden/huset
- Tømning og sortering
- Bortskaffelse af affald iht. gældende love og regler for området
- Flytning og opbevaring af ejendele (i en kort eller længere periode)
- Rengøring (hovedrengøring oa. specialrengøring)
- Videreformidling til salg af interiører

RengøringsEksperterne ApS har mange års erfaring med håndtering og oprydning af dødsbo, så du kan trygt overlade hele processen til os. Vi forstår, at ingen kunder eller situationer er ens og tilpasser os altid til den pågældende opgave.

Du kan læse mere om rydning og rengøring af dødsbo her.

Hvad koster rydning af dødsbo?

Rydning af dødsbo pris afhænger af, hvor mange opgaver du ønsker, at vi varetager i forbindelse med dødsbo rydning. Ingen opgaver er for store eller for små og vi visiterer altid opgaven grundigt i en tæt dialog med opdragsgiver inden vi giver en uforpligtende pris. Prisen afhænger af i hvilket omfang du ønsker vores hjælp til rydning og tømning af dødsbo.

Du kan finde vores kontaktinformationer her.

RengøringsEksperterne ApS – Din professionelle samarbejdspartner

RengøringsEksperterne ApS er et rengørings- og servicefirma med mere end 25 års erfaring, som varetager alle opgaver inden for branchen. Vi forstår at sætte os ind i vore kunders behov og situation og herudfra indgå en aftale, som passer til den pågældendes ønsker og behov. Vore medarbejdere har masser af empati og professionalisme og de helt rette kompetencer for at yde bedst mulig hjælp i en svær tid.

Vores fokus er altid på kvalitet, fleksibilitet, kundeservice og fair priser og at du får en samarbejdspartner der kan løse hele opgaven fra A til Å. Vi ønsker nemlig at tilbyde vores kunder det bedste – hver gang.

Du kan læse mere om RengøringsEksperterne ApS her.

Kontakt os for hjælp af rydning af dødsbo

Hos RengøringsEksperterne ApS står vi klar til at hjælpe dig med rydning af dødsbo og besvare ethvert spørgsmål du måtte have. Kontakt os og få en uforpligtende dialog og pris på din opgave.

Find vores kontaktinformationer her.


Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag