Skadeservice

Når skaden er sket, hjælper vi dig

Hvis uheldet er ude, og du eksempelvis har fået ”besøg” af skadedyr, har fået skimmelsvamp eller har fået skader forårsaget af vand eller brand, så kan RengøringsEksperterne ApS tilbyde dig den rette professionelle hjælp. Vi ved, at tiden er en vigtig faktor – særligt ved skadebekæmpelse – og derfor har vi også døgnvagt på vores skadeservice. Det betyder, at vi kommer med det samme 24/7, visiterer skaden og leverer herefter alle de nødvendige ressourcer – både mennesker, midler og maskiner - for at opgaven kan blive løst både grundigt og effektivt.

Skadebekæmpelse kan være en ret omfattende opgave
Angreb af skadedyr, er ikke bare irriterende, men kan også skabe store problemer for dem der opholder sig i lokalerne, og ødelægge træ, murværk og de ting der opbevares i lokalet.

Vand og brand kan give store skader, både på ejendommen og omgivelserne omkring. Desuden er det forbundet med en lang række lugtgener og skader på inventaret. Opmagasinering af inventar og ejendele, kan også være nødvendigt i en kortere eller længere periode.

Det vigtigste for os, er at du kommer videre på bedst mulig måde og med færrest mulige gener. Hos RengøringsEksperterne ApS tilbyder vi blandt andet følgende ydelser:

 • Oprydning og rengøring efter brand og sodskader
 • Opbevaring af inventar, møbler og lignende i kortere eller længere periode
 • Bortsugning af vand ved oversvømmelse
 • Affugtning af lokaler efter vandskade
 • Rengøring efter vandskade
 • Behandling mod skimmelsvamp
 • Rengøring efter skimmelsvamp
 • Fjernelse af lugtgener
 • Bortskaffelse af affald
 • Facaderengøring – vi fjerner graffiti, trafikstøv og alger med hedvandsanlæg
 • Specialrengøring – alle typer af opgaver
 • Skadedyrsbekæmpelse – borebiller, hvepse, rotter, bananfluer, myrer eller duer/fugle på loftet
 • Facility Management – vi styrer hele opgaven fra A til Å

Vores kompetente og pålidelige medarbejdere har alle stor erfaring inden for forskellige former for skadebekæmpelse. De ved udmærket godt hvorledes man skal omgås med de – til tider – skrappe midler, der er nødvendige for at få bugt med problemerne – og hvorledes man håndterer og bortskaffer affald iht. gældende love og regler. Så du kan trygt overlade opgaven til os.

Vi giver dig en hel løsning

Foruden vores egne kompetente medarbejdere samarbejder vi også med nogle af Danmarks bedste håndværkere. Hvis din skadebekæmpelse kræver specialister inden for andre områder, eksempelvis en tømrer, elektriker, gulvsliber, maler eller VVS’er, har vi derfor også mulighed for at udarbejde en samlet pakkeløsning til dig. RengøringsEksperterne ApS sørger for aftaler med de nødvendige specialister samt tilvejebringelse af de maskiner og produkter det er brug for. Det betyder, at du kun behøver et telefonnummer og en kontaktperson for at få løst hele opgaven. Du får tilknyttet én fast kontaktperson, som kan orientere og hjælpe dig i forhold til hele opgaven. Ligeledes vil du, når opgaven er løst, også kun modtage én samlet faktura. Hos os er servicen nemlig i højsædet – naturligvis uden at vi går på kompromis med løftet om, at kunne tilbyde dig en meget konkurrencedygtig pris på alle vore ydelser.

Hvis du har brug for skadeservice lige nu, kan du ringe til vores døgnvagt på tlf. 53 65 35 59 hele døgnet. Men er det ikke et akut problem, ser vi frem til at høre fra dig på samme nummer mandag-fredag mellem kl. 7-16. Du har også mulighed for enten at skrive til os på mail@renekspert.dk, eller kontakte os via vores kontaktformular nedenfor. Du kan være sikker på, at vi vender tilbage hurtigst muligt med et godt og fordelagtigt tilbud.

Skadeservice

Vi har DØGNVAGT på skadeservice

 


Vores samarbejde med RengøringsEksperterne ApS har stået på i 2 år nu. RengøringsEksperterne ApS er altid meget positive og utroligt samarbejdsvillige..
HRH Malerservice A/S

HRH Malerservice A/S Læs mere...

Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag