Bestil vinduespolering hos Rengørings Eksperterne.

Rene vinduer - klart udsyn

Vinduespolering

Professionel vinduespolering København tilpasset dine behov og ønsker

RengøringsEksperterne ApS udfører vindues polering af høj kvalitet og polerer også gerne internt glas hvisdu har det i ejendommen. Vi udfører rengøring af vinduer og glas ude som inde for erhvervsvirksomheder, lejeboligforeninger, ejerforeninger, andelsforeninger, butikscentre osv.

Når du er erhvervskunde kan du få vindues polering som fast serviceabonnement eller bestille når det er behov for det, - det er fuldstændig op til dine ønsker og behov. Uanset hvad du vælger, så er du sikret spejlblanke vinduer om bygningen er i et eller flere plan.

RengøringsEksperterne ApS får alt dit glas til at skinne, både højt og lavt og ude og inde:

  1. Professionel vinduespolering af alle typer vinduer ude og inde, samt grundig optørring
  2. Vinduespolering fra lift
  3. Polering af vinduer og internt glas fra stige (kort og lang)
  4. Vindues rengøring med teleskopstang
  5. Rengøring af glasfacader med rentvandsanlæg. Et rentvandsanlæg er en ”maskine”, som renser vandet, således at det bliver fri for Kalk, Jern, Kobber, Klorin og andre stoffer. Når dette er gjort, får vandet langt sværere ved at optage alt det skidt, som vaskes af ruder og glas. Resultatet er ekstra blanke og stribefrie glasflader.

Vi pudser alt fra små palævinduer til store panorama- og butiksfacader og i det interval som passer bedst for netop din ejendom.

Vinduespolering priser – høj kvalitet til overkommelige priser

Ikke to vinduespoleringsopgaver er ens. Vinduespolering priser er afhængige af interval, hvilket glasparti der skal pudses, hvor lang tid det tager og hvor meget udstyr der er påkrævet.

Når du vælger en professionel samarbejdspartner som RengøringsEksperterne ApS, er du sikret en høj kvalitet til overkommelige priser. Vores medarbejdere er veluddannede og kvalitetsbevidste og vi anvender Svanemærkede rengøringsprodukter til den almindelige rengøring. Hos os tilstræber vi også, at bruge de mildest mulige rengøringsmidler selv til de vanskelige opgaver og har konstant fokus på udvikling både af medarbejdere, rengøringsprodukter og rengøringsredskaber. Vi holder til i Kastrup og kan således nemt tilbyde vinduespolering København samt på resten af Sjælland.

Kontakt os gerne på telefon 53 63 35 59 eller brug formularen herunder, så giver vi dig et uforpligtende tilbud uanset hvor du bor på Sjælland.

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag