Velkommen til RenEksperterne ApS

Vi er et rengørings- og servicefirma med over 20 års erfaring, masser af ambitioner og en god portion personlighed, der leverer kvalitet til overkommelige priser.

RenEksperterne ejes af Peter Behrend og blev startet i 2010. Virksomheden er vokset stødt og roligt, men de seneste 3 år har væksten været markant. I 2015 blev virksomheden omdannet til et ApS, fortsat med kun en og samme ejer – Peter Behrend.

Virksomheden har i dag ca. 50 ansatte, hvoraf 2 inspektører og 1 administrativ medarbejder, og vi har 23 biler til at servicere vore kunder. Kundemassen stiger jævnt og omsætningen ligger i dag på godt 22 millioner kroner.

Vi er derfor hele tiden på jagt efter nye dygtige medarbejdere – så kontakt os endelig, om du har lyst til at arbejde i en virksomhed, der sætter fokus på glade medarbejdere og tilfredse kunder.

Vi har stor kompetence inden for alle former for erhvervsrengøring, ejendomsservice, skadebekæmpelse og Facility Management. Vore medarbejdere er trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige, og står klar til at yde et professionelt stykke arbejde.

Så vidt muligt, anvender vi kun miljørigtige produkter til rengøring og udfører opgaverne, når det passer bedst for kunden, uanset tidspunkt på døgnet eller ugen.

Services &  Facility Management

Services & Facility Management

Hos os kan du også få hjælp til at skaffe håndværkere og styre opgaverne fra A- Å. Vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste håndværkere og har derfor altid tilgang til både maler, tømrer, VVS, elektriker, gulvmand og snedker/tømrer.

Kontakt os når du fx har brug for en kombination af mange forskellige opgaver, der kræver ekspertviden fra diverse håndværkere – du behøver blot en kontaktperson og et telefonnummer så klarer vi resten.

Miljøhåndtering og Arbejdsmiljø

Miljøhåndtering og Arbejdsmiljø

RenEksperterne ApS anser, at det helt centrale i håndtering af miljø og arbejdsmiljø, er det forebyggende arbejde. Vi har et mål om, at involvere alle medarbejderne i alt hvad der vedrører det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø, således at vi sammen kan finde den bedste løsning.

I erkendelse af, at vores største aktiv er vores medarbejdere, forsøger vi konstant, at udvikle og søge efter rengøringsmetoder, redskaber samt maskiner med tanke på mindst mulig nedslidning af vores medarbejdere.

Ved at tage de fornødne hensyn til hver enkelt medarbejder, har vi også været i stand til, at ansætte personale fra stort set alle grupper af ledige fx flexjob, jobtræning, praktik, etniske minoriteter ol.

Når det gælder miljøhåndtering, er vi optaget af, at alle rutiner er nøje beskrevet, systematiseret, nemme at forstå og let tilgængelige.

Kvalitetssikring og Kvalitetsstyring

Kvalitetssikring og Kvalitetsstyring

Vi ønsker at levere en ensartet serviceløsning til alle vore kunder. Kvaliteten er altid i fokus og leveres til den aftalte tid og evt. fejl eller mangler opdages og korrigeres med det samme. En kvalitetsrapport udfærdiges i et fast interval hos de af vore kunder der ønsker dette.

Alle serviceopgaver er beskrevet i en serviceaftale indgået mellem virksomheden og kunden. Serviceaftalen er specificeret og viser alle de overordnede områder aftalen rummer.

Sammen med serviceaftalen leveres en detaljeret arbejdsbeskrivelse med tydeligt interval for udførelsen af opgaverne, som fx dagligt, ugentligt eller månedligt.

Korrigerende handlinger

Korrigerende handlinger

Skulle vi, mod forventning, ikke leve op til hvad vi har beskrevet og lovet iht. serviceaftalen, sender vi straks en inspektør ud for at validere fejlen og rette op på denne.

Hvis en medarbejder bliver syg, eller af anden årsag pludseligt og uden varsel ikke dukker op hos kunden, sender vi med det samme en anden medarbejder for at løse opgaven.

En fejl vi opdager ved egenkontrol, bliver straks korrigeret og kunden gjort opmærksom på fejlen og hvorledes vi vil rette op på denne.

Hos RenEksperterne støtter vi lokalsamfundet

Lokalsamfundet spiller en stor og vigtig rolle for vores virksomhed, og samtidig ser vi os selv som en vigtig del af lokalsamfundet, fordi vi bl.a. er med til at skabe lokale arbejdspladser.

Et godt og bredt udbud af lokale aktivitetstilbud er en medvirkende faktor til, at sikre en lys fremtid for de børn og unge der bor i området. Desværre kan de frivillige foreninger ikke fungere uden økonomisk hjælp i dag. Vi er glade for at kunne bidrage med vores hjælp, og samtidig vide, at vi indirekte støtter vore egne og naboens børn og unge – og dermed også både kommende medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere om, hvilke foreninger og aktiviter vi støtter

Peter er blevet interviewet af "Vækstfokus"

Peter Behrend forklarer, ”at en vigtig grund til RenEksperterne’s succes er, at medarbejderne arbejder super godt i teams. De sætter en ære i at hjælpe hinanden for at nå i mål, - fordi de får uddelegeret ansvaret og tager det fuldt ud. Og det bliver endnu vigtigere, jo mere virksomheden vokser…"Vækstfokus

Se mere på Vækstfokus hjemmeside - tryk på logoet nedenfor.

Vækstfokus

Ønsker du, at se et indslag om virksomheden, så se med herunder:

Din samarbejdspartner

profil

 


Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

El-Strøm har nu været kunde hos RenEksperterne ApS siden 2011, og vi kan kun give de allerbedste anbefalinger.
EL-Strøm
EL-Strøm citat Læs mere...

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag