Udtalelser fra nogle af vore gode kunder

referencer

Godt samarbejde er guld værd

Fælledgården


Flemming Skovgaard Eliasen
Driftsleder
Fælledgården

Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne og specielt til leverandører der har specialiseret sig i serviceydelser.

Hos RenEksperterne ApS har jeg fundet en sparringspartner der ud over rengøring / vinduespolering, er i stand til at løfte alle former for serviceopgaver i totalentreprise, også opgavetyper langt ud over det sædvanlige.

De udmærker sig ved altid at overholde det lovede, til aftalt tid og til konkurrence dygtige priser. RenEksperterne ApS og virksomhedens medarbejdere, kendetegner sig ved høj kvalitet af det udførte, og er serviceminded på et særdeles højt niveau.

HRH malerservice


Allan Horstmann Jensen
HRH Malerservice A/S

Vores samarbejde med RenEksperterne ApS har stået på i flere år. Vi startede i Boligselskabet Sjælland, da vi vandt 2 afdelinger med at flytte boliger.

Vi står for planlægningen med hensyn til de forskellige håndværkere bla. RenEksperterne ApS, vi har i perioder meget travlt, nogle gange op til 20 flytte boliger som skal være klar på 10 dage og i de mange år det har stået på, har RenEksperterne ApS aldrig sagt
” det kan vi ikke nå ” men tværtimod altid været meget positive og utrolig samarbejdsvillige.

Synsfolkene for Boligselskabet Sjælland er også meget glade for den måde RenEksperterne ApS er på, hvis der er noget synsfolkene har glemt ser RenEksperterne ApS det med det samme og tager det med mens de er der (det er billigere end at køre tilbage).

Hvis vi skulle have glemt noget og ringer til RenEksperterne er der ingen sure miner kun ” det tager vi i morgen ” så vi ser frem til flere år med godt samarbejde.

El-strøm


Susanne Larsen
EL-Strøm

El-Strøm har nu været kunde hos RenEksperterne ApS siden 2011, og vi kan kun give de allerbedste anbefalinger.

Vi er meget tilfredse med de assistenter som gør rent hos os. Der er stort set aldrig noget at sætte en finger på. Og hvis der er, så kontakter vi den meget kompetente inspektør som vi har, og fortæller hvad problemet er. Det løser hun altid med det samme.

Desuden kommer vores inspektør på jævnlige, uanmeldte, besøg for at tjekke om alt er som det skal være. Det er meget god service. Vi kan kun anbefale RenEksperterne ApS som meget grundige, imødekommende og professionelle samarbejdspartnere.

El-strøm

 
Nina
Klithuset

Lauritzen Fondens har Hotel Klithuset, som har været kunde hos RenEksperterne ApS i flere år og haft et meget tilfredsstillende samarbejde med dem.

Som konference hotel har vi brug for stor fleksibilitet i form af et hurtigt ryk ind af assistenter, hvilket altid gøres med et smil. Rengøringen udføres grundigt og professionelt og vores dygtige inspektør instruerer  personalet og følger op på eventuelle mangler. Vi føler os meget trygge med RenEksperterne ApS som samarbejdspartner, og vi kan på det varmeste videregive vores anbefalinger.

Hjælp til
håndværksopgaver?

Lad os stå for hele processen.

Læs mere...

Nyheder & små historier fra vores hverdag