Grundig facaderengøring

Grundig facaderengøring

Få flotte facader

RenEksperterne klarer din facaderengøring

Hvis dine beskidte facader skal fremstå pæne og nye, kan RenEksperterne hjælpe dig. Med mange års erfaring inden for facaderengøring og facadeafrensning tilbyder vi virksomheder effektivt at fjerne alger og trafikstøv, som ofte er dét, der med tiden får facaderne til at forfalde. Vi fjerner også effektivt graffiti eller anden form for snavs. Hos os får du den bedste facaderengøring København kan tilbyde. 

Hvilke facader rengør vi?

Hvad enten der er tale om rengøring af betonmur, mursten, aluminium eller noget helt fjerde, er dine facader i de bedste hænder hos os. Udover facader, fjerner vi fx også snavs og alger på altan og tage mm. Vi klarer nemt rengøring af alle slags facader, afrensning af graffiti og vedligehold, og med forskellige afrensemetoder tager vi altid højde for, hvilket materialer der skal renses og hvilken tilstand det er i. På den måde sikrer vi en effektiv men skånsom rens.  

Du kan læse mere om graffitirens her

 

Vi gør brug af det mest effektive udstyr

Med brug af specialudstyr sikrer vi, at dine facader rengøres med den mest skånsomme behandling, der tager højde for facade og type af snavs. Vi har professionelle maskiner og udstyr til rådighed, og sikrer altid et effektivt rensearbejde i overensstemmelse med de gældende regler for støv og støj. Ved at påføre facaden det produkt, som fjerner mosbelægninger, alger eller tilsmudsning, og en efterfølgende spuling med fx hedvandsanlæg, får vi din facade til at fremstå flot igen. Vi gentager processen såfremt facaden er hårdt angrebet og indtil vi opnår fuld tilfredshed. Efterfølgende kan vi bruge midler, der forhindrer at fx nye alger opstår så let igen. I forhold til graffiti kan vi desuden lave en specifik anti-graffiti behandling, der gør det sværere for ny graffiti at hæfte sig på facaden.  

Hvis din facade trænger til en professionel rengøring, så kontakt os hos RenEksperterne for mere info og et uforpligtende tilbud her. 

Dygtige medarbejdere og høj kvalitet

Hos RenEksperterne får du yderst kompetente og professionelle medarbejdere, og med vores mangeårige erfaring, kan vi rådgive dig bedst muligt i forhold til facaderens og facaderengøring, rengøring af altan eller andet – og den efterfølgende vedligehold.  

Hos os vægter vi professionalisme og kvalitet højt, og vi kan garantere en rådgivning i topklasse, når du vælger os. Vi sætter nemlig altid vores kundes behov og tilfredshed først.  

Læs mere om os her

Du kan også læse mere om hvad vi ellers tilbyder indenfor specialrengøring.   

Hos RenEksperterne klarer vi alle opgaver

Med mange års erfaring indenfor erhvervsrengøring, ejendomsservice, specialservice og håndværksopgaver, er vi nogle af de førende på markedet, når det kommer til service og facility-løsninger i københavnsområdet. Uanset om du har brug for enkelte ydelser eller samlede løsninger, er vi til rådighed. 

Vi udfører også skadebekæmpelse, som du kan se mere om her. 

Erhvervsrengøring ejendomsservice specialservice håndværksopgaver

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, såfremt du er interesseret i at få rengjort din facade. Vi kommer ud og tager et kig på facaden, og vurderer den bedste løsning.  

Kontakt os i dag til en snak om din opgave, og hvad mulighederne er for facaderengøring. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.