Skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrsbekæmpelse

Har du fået besøg af uønskede "gæster"?

Lad RenEksperterne ApS hjælpe dig med at bekæmpe skadedyrene

Hvis du har fået uønskede gæster i eller omkring ejendommen, så ved vi at det er vigtigt med professionel afhjælpning af problemet. De skadedyr vi oftest støder på er borebiller, hvepse, rotter, bananfluer og myrer, men duer/fugle på loftet kan også være et problem.
Vi har den nødvendige ekspertise og dygtige medarbejdere, der ved hvorledes man skal omgås med de – til tider – skrappe midler, der er nødvendige for at få bugt med ”gæsterne”.

Tiden er altid en vigtig faktor – særligt ved skadedyrsbekæmpelse – og derfor har vi døgnvagt på vores skadeservice. Det betyder, at vi kommer med det samme, visiterer skaden og leverer herefter alle de nødvendige ressourcer – både mennesker og maskiner - for at opgaven kan blive løst både grundigt og effektivt.

Vi tilbyder også skadebekæmpelse inden for flere andre områder

Skadebekæmpelse dækker over flere områder, og opgaverne kan derfor være af forskellig karakter. Hos RenEksperterne ApS tilbyder vi blandt andet følgende ydelser:

 • Oprydning og rengøring efter brand og sodskader
 • Opbevaring af inventar, møbler og lignende i kortere eller længere periode
 • Bortsugning af vand ved oversvømmelse
 • Affugtning af lokaler efter vandskade
 • Rengøring efter vandskade
 • Behandling mod skimmelsvamp
 • Rengøring efter skimmelsvamp
 • Fjernelse af lugtgener
 • Facaderengøring – vi fjerner graffiti, trafikstøv og alger med hedvandsanlæg
 • Specialrengøring – alle typer af opgaver
 • Facility Management – vi styrer hele opgaven fra A til Å

Vores kompetente og pålidelige medarbejdere har alle stor erfaring inden for forskellige former for skadebekæmpelse, så du kan trygt overlade opgaven til os.

Du kan læse mere om vores specialrengøring her.

Hos os får du en samlet løsning, så det er nemmest for dig

Foruden vores egne kompetente medarbejdere samarbejder vi også med nogle af Danmarks bedste håndværkere. Hvis din skadebekæmpelse kræver specialister inden for andre områder, eksempelvis en tømrer, elektriker, gulvsliber, maler eller VVS’er, har vi derfor også mulighed for at udarbejde en samlet pakkeløsning til dig. RenEksperterne ApS sørger for koordinering, aftaler med de nødvendige specialister samt tilvejebringelse af de maskiner og produkter det er brug for. Det betyder, at du kun behøver et telefonnummer og en kontaktperson for at få løst hele opgaven. Du får tilknyttet én fast kontaktperson, som kan orientere og hjælpe dig i forhold til hele opgaven. Ligeledes vil du, når opgaven er løst, også kun modtage én samlet faktura.

Hos os er servicen nemlig i højsædet – naturligvis uden at vi går på kompromis med løftet om, at kunne tilbyde dig en meget konkurrencedygtig pris på alle vores ydelser.

Se mere om vores samarbejde og ydelser inden for håndværksopgaver her.

Hvis du har brug for hjælp til skadedyrsbekæmpelse eller andre former for skadeservice, så kontakt os endelig til en snak om din opgave.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.