Måtteservice

Måtteservice

Få den rette måtteservice aftale

I samarbejde med MåtteXperten tilbyder vi fuld måtteservice, inklusiv salg af måtter, udskiftning og løbende vask - med mulighed for CO2 neutral udbringning

Den rigtige gulvmåtte ved fx indgangspartiet kan gøre en stor forskel på både førstehåndsindtrykket når man kommer ind, men også på hvor meget skidt og snavs der fordeler sig i resten af bygningen. I samarbejde med MåtteXperten tilbyder vi måtteservice, så jeres institution eller virksomhed kan få den nemmeste løsning - og selvfølgelig til en god pris.

Vi udfører rengøring og ejendomsservice hos mange forskellige virksomheder og institutioner, der også har brug for måtteservice. I stedet for at benytte flere forskellige leverandører til forskellige services og opgaver, kan I spare besværet ved at samle det hele hos os – RenEksperterne klarer enhver opgave I står med.

Vil I have en bæredygtig løsning til måtteservice København? Ordningen tilbyder C02 neutral udbringning i København, da MåtteXperten har biler, der 100% eldrevne.

Vi tilbyder alt fra gummimåtter, til smuds- og alumåtter eller underlag til legepladser.

Måtteservice - Vask og udskiftning af måtter

Vi står for måtteskift, samt sørger for grundig vask og rens. Med måtteservice kommer I ikke til at stå uden måtte når den skal rengøres. Fremfor blot at tage måtten med, udskifter vi den til en ny og ren måtte med det samme.

Det er typisk hos kommuner, institutioner, skoler, boligforeninger, butikker og større virksomheder vi udfører service af fx dørmåtter og entremåtter.

Vi laver gerne en fleksibel aftale med jer, hvor frekvensen af vask og udskiftning af måtter justeres efter behov, typisk oftere i de våde måneder på året.

Den rette måtte sikrer, at snavs ikke spredes – Skab et godt førstehåndsindtryk allerede i indgangen

Der findes flere forskellige typer af måtter, både i forhold til materialer, størrelse og anvendelse.

Gummimåtter - Slidstærke gummimåtter, der typisk placeres ude foran indgang og tager det værste snavs.
Smudsmåtter - Absorberer vand og samler effektivt snavs, så det ikke slæbes ud på gulvet.
Alumåtter - Slidstærk måtte anbragt i aluminiumsprofil giver effektiv opsamling af skidt.
Logomåtter - Få logo og anden grafik på måtter. Giver et flot og gennemført førstehåndsindtryk i fx en virksomhed.

Udover almindelige måtter, kan der også leveres underlag til legepladser, inklusiv opmåling, klargøring og bortskaffelse af jord m.m.

Med de helt rigtige måtter, kan I spare tid og penge på rengøring. Undgå at jord, sand, småsten, visne blade m.m. fordeler sig på gulvet i hele bygningen, når folk bevæger sig rundt. I stedet bliver størstedelen af snavset på et begrænset område. Samtidig kan måtter hjælpe med at skåne det underliggende gulv på områder, hvor der er stor gennemgang, typisk indgangspartier men også fx foran elevatorer eller i trappeopgange.

Som rengørinsgfirma leverer vi også klassisk kontorrengøring. Hvis din virksomhed har behov for en ny aftale om rengøring af kontorer, fællesarealer, vinduespudsning m.m., så tag endelig også fat i os. På den måde kan du få samlet alle dine rengøringsbehov hos ét firma - det er det absolut nemmeste.

Se mere om vores kontorrengoering her.

Se mere om vores ejendomsservice her.

Se mere om vores erhvervsrengøring her.

Kontakt os - Vi laver en skræddersyet aftale der passer til jeres behov

Tag endelig fat i os hvis I er interesserede i effektiv måtteservice til gode priser. Fleksibilitet og god service er som altid i højsædet hos os og vores samarbejdspartner MåtteXperten. Sammen med jer finder vi den løsning og måtteservice pris der passer til netop jeres behov. Vi ser både på hvilken måtte der er den rette, og hvordan jeres måtter skal vedligeholdes eller udskiftes.

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.