Et par af vores cases og hverdagshistorier

Tidligere opgaver m.m.

Historier fra vores hverdag

På denne side finder du nyheder og små historier fra vores hverdag gennem årene.

RenEksperterne nomineret til "EY Entrepreneur Of The Year 2019"

Jagten på de vækstskabere, der aldrig giver op og som ønsker at gøre en forskel, er sat ind – og vi er med i konkurrencen om at blive årets vinder af EY Entrepreneur of the Year 2019.

Læs hele nyheden her

Case story om "RenEksperterne ApS sprang ud som sponsor ved Red Bull Cliff Diving Copenhagen 2018"

En dag tikkede en mail ind i huset hos os, der var fra Red Bull Copenhagen. De havde brug for noget service personale til deres kommende event ved Operaen den 25. august 2018. Hvad der startede som en banal tilbudsøvelse på en serviceopgave omkring renhold af publikumsarealer på selve eventdagen, sluttede noget anderledes. RenEksperterne ApS holder meget af sport – kig bare på vores sponsorater – og derfor ændrede mødet sig hurtigt til en ”hvad kan vi gøre for hinanden” snak om værdien af et reelt samarbejde omkring eventet.

Læs hele casen om serviceopgaven for Red Bull Cliff Diving Copenhagen

Følg RenEksperterne ApS på LinkedIn og Facebook

Hold dig informeret og få nyheder fra os ved at følge os på LinkedIn og Facebook. 

Følg os på LinkedIn og få flere nyheder

Følg os på Facebook og få flere nyheder

Case story om "Ejendomsservice i boligforening"

I en boligforening i Ballerup, havde de længe haft udfordringer med klager fra beboerne over rengøringen af fællesarealerne samt vedligehold af foreningens gårdmiljø. Boligforeningen havde brug for en samarbejdspartner som kunne hjælpe med begge disse opgaver, men som også kunne løse andre specialopgaver som boligforeningen havde brug for. Det de søgte var en solid samarbejdspartner, der kunne levere en bred vifte af serviceydelser i høj kvalitet, til tiden og til overkommelige priser.

Læs hele historien om boligforeningen i Ballerup

Case story om "Ejendomsservice for privat virksomhed"

I en privat virksomhed på Amager, havde de længe haft problemer med indeklimaet pga. dårlig rengøring. Medarbejderne klagede over hovedpine og var ofte syge, og det var som om de ikke arbejdede lige effektivt som de havde gjort tidligere. Virksomheden kunne se, at dette efterhånden også kunne ses på bundlinjen og besluttede at finde en ny samarbejdspartner til at forestå rengøringen. De havde også brug for at finde en ny person, der kunne tage sig af vedligehold af udenoms arealerne, da deres nuværende ejendomsadministrator skulle gå på pension. For at gøre det nemmere for sig selv, søgte de efter en solid samarbejdspartner, der kunne løse en lang række meget forskellige opgaver.

Læs hele historien om ejendomsservicen for privat virksomheden

Case story om "Vandskade"

En dag da København blev ramt af både skybrud og kraftigt regn, var vi med til at minimere skaderne.

Læs hvordan vi kan gøre en forskel, også for din boligforening

Case story om "Facaderens"

Graffiti, alger og trafikstøv er ikke længer et uoverskueligt problem, hvis du vælger at få udført en grundig facaderens af professionelle. Ejendommen bliver som ”ny” igen, når vi har været der

Læs hele historien om facaderens her