Housekeeping og andet hotelrengøring - Få en vikaraftale

Housekeeping og andet hotelrengøring - Få en vikaraftale

Housekeeping og hotelrengøring - når I har brug for os

Effektiv og pålidelig hotelrengøring

Hos RenEksperterne er vi, som vores navn angiver, eksperter når det kommer til professionel rengøring af hoteller og housekeeping service. Hos os er I altid sikret en pålidelig og effektiv samarbejdspartner – lige når I har brug for os. 

Med over 25 års erfaring indenfor rengøring og skræddersyede løsninger, er vi klar til at blive jeres foretrukne rengørings- og housekeeping firma. 

Når I vælger RenEksperterne, vælger I samtidig professionelle medarbejdere, hvor service og kvalitet er i højsædet. Vores medarbejdere sørger for at opgaverne løses som de skal, og sikrer at værelser, fællesarealer og udendørsområder altid er skinnende klar til gæsterne. 

Housekeeping service

Housekeeping service spiller en vigtig rolle i hotellers daglige drift. Det er en vigtig funktion, der er med til at sikre, at alle værelser bliver rengjort og lever op til gældende standarder. Housekeeping service sikrer, at gæsterne bliver mødt af præsentable omgivelser og er med til at give gæsterne en god oplevelse på hotellet. I en housekeeping service aftale indgår typisk: støvsugning og evt. gulvvask, aftørring af støv, skift af sengetøj, rengøring af bad og toilet, skift af skraldeposer, opfyldning m.m. 

Vores housekeeping service sørger for at jeres hotel altid er flot og rent

Derfor er det vigtigt at have den rigtige samarbejdspartner, som I kan stole på, så jeres rengøringsopgaver bliver løst, præcis som I forventer. Det er her vi kommer ind i billedet med vikarer som hotel personale. 

Vi har service og kvalitet i fokus, og I vil opleve personale der let indtræder i jeres arbejdsgange og får løst opgaverne til punkt og prikke. Samtidig gives selvfølgelig også smil og en god oplevelse til gæsterne.

Vi fungerer som hotel vikar for fx Marriott, Bella Sky/Bella Group og andre store hoteller, både med faste aftaler og ved akut opståede behov og mangel på hotelpersonale. 

Vi kommer, når I skal bruge os 

Hos RenEksperterne ved vi at der kan opstå ændringer i hverdagen som fx sygdom, personalekurser, pludselige opståede opgaver eller andet der gør, at I har brug for hurtig og effektiv hjælp til housekeeping. Derfor kan vores rengøringsvikarer træde til og hjælpe med rengøringen efter jeres behov.

Vi varetager naturligvis de housekeeping - og rengøringsopgaver der skal løses, så jeres gæster mødes af flotte værelser og fællesarealer som vanligt.  

Vores typiske ydelser til hoteller

Udover housekeeping rengøring af hotelværelser, tilbyder vi et bredt udvalg af alle former for hotelrengøring. Vi kan bl.a. også hjælpe med rengøring af: 

  • Kontorer, reception 
  • Fællesarealer, gange, trapper, elevator m.m. 
  • Specialrum, toiletter, spa, fitness m.m. 

Udover de klassiske rengøringsopgaver tilbyder vi også:  

  • Opsætning af borde og stole til arrangementer 
  • Klargøring af lokaler til møder 
  • Vedligeholdelse af udendørsarealer 
  • Opfyldning af papir, sæbe, kaffe osv. alle steder 

Uanset om der er tale om sæsonbetonede opgaver, pludseligt opståede behov eller periodiske opgaver, der skal løses, kan vi hjælpe jer. God service, grundighed og kvalitet ligger nemlig i vores DNA og når I vælger os som jeres samarbejdspartner, er I garanteret god service i alt hvad vi gør. 

Når I skal have en housekeeping aftale hos os gennemgår vi sammen jeres specifikke behov og procedurer for fx rengøring på værelserne. På den måde sikres det, at I får den løsning, der passer til jeres behov, og at vores personale opfylder hotelrengøringen som jeres kunder er vant til. 

Rengøring efter jeres behov og dine ønsker

Hos RenEksperterne er vi eksperter i at finde de helt rigtige løsninger, der giver jer mulighed for at fokusere på jeres daglige drift og lade os tage os af rengøringen. Hvad enten I har brug for weekend- og aftenvikarer eller midt på dagen, er vi fleksible med løsninger, der er tilpasset netop jer.  

Der er mange fordele ved at have en skræddersyet aftale hos os. I får en fleksibel rengøringspartner, der er klar til at træde til, når I har brug for det.  

Vores inspektør i hotelservice afdelingen sikrer, at alt kører som det skal, og sørger selvfølgelig for kvalitetskontrol m.m. så I trygt kan overlade hotelrengøringen til os. Uanset hvilken type housekeeping vikar service I vælger, er I garanteret den højeste service.  

Vi tilbyder både faste aftaler, hvor vi hver uge sammen med dig gennemgår jeres behov for housekeeping vikarer, og derudover tilbyder vi også hjælp til mere ad hoc opståede behov. 

 

Er du interesseret i job på hotel?

Vi har ofte ledige stillinger i vores team, så hvis du kunne tænke dig at arbejde på hotel med housekeeping rengøring, er du velkommen til at tage fat i os. Vi tilbyder typisk både fuldtid og deltidsstillinger, og der er mulighed for aften- og weekendarbejde.

Vi har jobs med rengøring af hoteller i København, hvor vi har et travlt team med kvalitet og godt humør i fokus. 

Vi tilbyder meget mere end hotelrengøring

Udover housekeeping kan vi også hjælpe med alle andre rengøringsopgaver. Hos os kan I få en samlet totalløsning på alt lige fra vinduespudsning til facaderens. Vi tilbyder totalløsninger og på den måde får I den nemmeste løsning. I skal bare forholde jer til ét telefonnummer og én kontaktperson – så klarer vi det hele.  

Læs mere om vores erhvervsrengøring her. 

Læs mere om vores specialrengøring her.   

Brug for en pålidelig housekeeping aftale med personale der kan træde til hurtigt? Kontakt os i dag

Lad os tage en snak om jeres behov inden for housekeeping, vikaraftaler eller lignende, og hvordan vi i samarbejde med førende i branchen kan udføre de opgaver, I har brug for.

Ring på vores telefonnummer, send en mail eller udfyld vores kontaktformular.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.