Rengøring af lager- og butikslokaler

Rengøring af lager- og butikslokaler

Rent i alle lokaler

Vi har det rette udstyr til at klare enhver form for rengøring i butikken eller på lageret

RenEksperterne ApS har over 25 års erfaring inden for specialrengøring. Rengøring af lager- og butikslokaler er en typisk specialopgave, hvor det er nødvendigt med specialudstyr som fx hedvandsanlæg, stillads, poleringsmaskiner, højtryksspuler eller lift, samt specielle rengøringsmidler der bør håndteres af professionelle og erfarne medarbejdere. Vi vurderer altid nøje, inden vi sætter opgaven i gang, hvilke rengøringsmidler eller udstyr der skal anvendes og hvem af vores dygtige medarbejdere, der har de rette kvalifikationer.

Måske står det ikke øverst på listen over rengøringsopgaver

Rengøring af lager og butikslokaler er nok ikke det, der bliver prioriteret højest, når man taler om rengøring. Der er oftest tale om store arealer, der er besværlige at gøre rent og som kræver specialudstyr.

Men dine medarbejdere bevæger sig dagligt rundt i disse lokaler, og hvis der bliver alt for beskidt og støvet, vil det forårsage et dårligt og usundt klima. Vi ved jo alle, hvad det betyder; flere sygedage, risiko for udvikling af allergier og generelt mindre positive medarbejdere. Sygdom og utilfredshed koster penge, så de penge du sparer på rengøringen, betaler du for mindre produktivitet – det kan du se på bundlinjen.

Det giver heller ikke noget godt indtryk af virksomheden, hvis dine varer er så beskidte og fulde af støv, at kunderne må starte med at rengøre emballagen, inden de kan pakke deres nyanskaffelse ud. Der er altså flere gode grunde til at prioritere rengøring af lager- og butikslokaler.

Hos RenEksperterne ApS har vi kvalificerede og erfarne medarbejdere, der kan løse alle typer af specialopgaver som abonnementsløsning eller ad hoc. Alle opgaver udføres på det tidspunkt, der passer bedst for dig og vores medarbejdere er desuden trofaste, pålidelige og ikke mindst punktlige. De vil gøre alt, hvad de kan, for at dine lokaler bliver indbydende og hyggelige at bevæge sig i, og dine produkter bliver udleveret til kunden uden støv og skidt på emballagen. Vi er kendt i branchen for at levere høj kvalitet til overkommelige priser hver eneste gang.

Rengøring af lager- og butikslokale

 • Oprydning og bortskaffelse af affald efter gældende forskrifter, samt mulighed for oplagring af inventar i kortere eller længere perioder
 • Fejning og grundig rengøring af gulve med fx skuremaskine
 • Fejning og grundig rengøring af alle flader med vand og sæbe (skurer) og om nødvendig anvendelse af kemikalier for at fjerne kalk, fedtpletter, nikotin o.l.
 • Rengøring af alle lister, paneler, karme, indfatninger, kontakter, udluftningsriste, løfteskinner i loftet, radiatorer, alle skabe ud- og indvendigt
 • EDB rens; vask og rens af telefoner, PC'er, skærme, tastaturer o.l.
 • Rengøring af loft, vægge og inventar – også i højden fra stige, stillads eller lift
 • Mulighed for rengøring med højtryksspuler eller hedvandsanlæg, de steder hvor dette er nødvendigt
 • Skaktrens; spuling og desinficering (fjernelse af lugt og skadedyr)
 • Vinduespolering og eventuelt vask af gardiner eller rens af persienner

Har du brug for en type rengøring, der ikke står nævnt her på siden, så kontakt os endelig – vi løser nemlig alle opgaver, små som store – hurtigt, effektivt og uden tidsspilde.

Vi løser alle jeres opgaver

Udover rengøring af lager- og butikslokaler, kan vi udføre alle former for rengøring. Få en skræddersyet og samlet løsning på de opgaver, du skal have løst. Se herunder hvad vi fx kan hjælpe med.

Ejendomsservice Specialservice Håndværkeropgaver Erhvervsrengøring

Facaderengøring – det giver et godt indtryk af virksomheden at rense facaden for alger, trafikstøv og graffiti

 • Emnet smøres ind med det produkt, der afhjælper alger/trafikstøv/graffiti (metode og midler afhænger desuden af overfladen)
 • Spules derefter med hedvandsanlæg (op til 100 grader og 120 bar)
 • Processen gentages, hvis emnet er hårdt angrebet
 • Forebyggelse mod graffiti; Vi anbefaler efterbehandling af alle absorberende overflader med et antigraffiti middel, der lægger en usynlig transparent vokshinde over det hele

Skadedyrsbekæmpelse – har du fået uønskede ”gæster” i lokalerne?

 • Sprøjtning mod forskellige skadedyr (bananfluer, lus, lopper, biller, myrer, hvepse etc.)
 • Afhjælpning af rotteproblemer; metoden afhænger af omfanget
 • Har du problemer med duer/fugle?; fejning og bortskrabning af ekskrementer, spuling og desinficering
 • Grundig rengøring bagefter
 • Rekvirering af håndværkere, hvis der er brug for det, og rengøring efter dem
 • Rådgivning om hvorledes man kan undgå problemet i fremtiden

Byggepladsservice – skal der renoveres eller laves om, så kan vi også hjælpe i denne proces

 • Rengøring af byggepladsen før, under og efter byggeriet
 • Rengøring efter håndværkere
 • Rengøring af skurvogne og fælles opholdsrum
 • Rengøring af toilet og badevogne m.m.
 • Tømning af tørklossetter (Porta Potti)

Facility Management - kun et telefonnummer og en kontaktperson – nemmere kan det ikke være.

Efter visitering af opgaven, danner vi os hurtigt et overblik over opgavens omfang. Vi sørger for, at der er de produkter, maskiner og menneskelige ressourcer til rådighed, som er nødvendige for at udføre arbejdet på en professionel og forsvarlig måde. Det sikrer vi ved, at samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste håndværkere til konkurrencedygtige priser – så du er i trygge hænder. Opgaven bliver udført optimalt - for alle parter, når vi styrer og koordinerer de nødvendige specialister.

Vandskade

 – har du problemer med vand i lokalerne, ved vi, at tiden er den vigtigste faktor. Vi kan fx fjerne vand, sørge for affugtning, rengøring og desinficering. Vi tager også gerne en snak om evt. følgeskader og rådgiver om, hvordan problemer undgås i fremtiden.

Brandskade 

– har du været så uheldig, at du har skader efter en brand eller sodskader? Vi vasker sod ned og fjerner lugtgener med et ozonanlæg. Derudover rekvirerer vi evt. håndværkere hvis der er brug for det, står for hele projektet og rengører selvfølgelig gerne til sidst.

Døgnservice 24/7

Ved vand- eller brandskader er tiden vigtig.

Vi er til stede, når du skal bruge os. Ring til vores DØGNSERVICE så kommer vi med det samme.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Vi samarbejder med private virksomheder, boligforeninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger over hele Sjælland. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os, sende os dit telefonnummer via linket eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.