Flytterengøring

Flytterengøring

Effektiv rengøring af fx flyttelejligheder

Flytterengøring sikrer pæne lokaler

Når lejere i et boligselskab flytter, er det vigtigt at udføre en grundig rengøring af lejligheden. En professionel flytterengøring sørger for, at lejligheden er indbydende, ren og i god stand til den nye lejer. Samtidig opretholdes en høj standard for fx boligselskabet. 

Rengøringen indebærer en grundig rengøring af hele lejligheden, inklusive køkken, badeværelser, gulve, vinduer og andre områder.  

Vi leverer en professionel flytterengøring af høj kvalitet til boligforeninger, andelsboligforeninger og virksomheder – typisk i København og omegn. 

 

Hvad er flytterengøring?

Flytterengøring er en type rengøring, der typisk udføres, når en lejer flytter ud af en lejlighed. Der kan også laves flytterengøring, når en virksomhed flytter fra et kontor til et nyt. Flytterengøring er en grundigere rengøring end normal rengøring, da det er vigtigt, at lejligheden er ren og klar til de næste lejere. Med en grundig rengøring kan boligselskaber og ejendomsselskaber præsentere lejlighederne i bedst mulig stand for nye potentielle lejere. 

Flytterengøring, slutrengøring, flyttelejligheder... Der er flere forskellige termer, som egentlig dækker over den samme type rengøringsopgave. 

flytterengøring flyttelejligheder

Hvad inkluderer en grundig flytterengøring?

Der vil typisk blive udført en række forskellige opgaver, som sikrer, at lejligheden er ren og klar til de næste lejere.  

Vi tilbyder rengøring af alle rum, herunder badeværelse, køkken, stue og soveværelse. 

  • Rengøringen indebærer typisk: 
  • Aftørring af alle overflader  
  • Støvsugning og vask af alle gulve 
  • Rengøring af vinduer og spejle 
  • Rengøring af ovn, komfur og køleskab 
  • Rengøring af emhætte og filtre 
  • Tømning af skabe og skuffer og rengøring af disse 
  • Fjernelse af kalk i badeværelset 
  • Rengøring af radiatorer 
  • Rengøring af altan 

Det kan være forskelligt, hvilke ydelser der er behov for. Vi leverer meget andet end ovenstående, og vi skræddersyer en aftale til dig. Tag derfor gerne fat i os til en snak om dine ønsker. 

Få opfyldt flere behov med et erfarent og alsidigt rengøringsfirma

Vi udfører flytterengøring for flere forskellige typer kunder, og det kan også være til erhverv og virksomheder der fx skal flytte.  

Foruden flytterengøring leverer vi alle andre former for rengøring, fx alle former for opgaver indenfor ejendomsservice, men også skadebekæmpelse (brand & vand), vinduespolering og skadedyrsbekæmpelse til boligforeninger, andelsboligforeninger og virksomheder. 

Vi har over 25 års erfaring i branchen og vores nøgleord er kvalitet og professionalisme. Vi udfører rengøringsservice i overensstemmelse med dine krav til flytterengøringen og sikrer et højt kvalitetsniveau hver gang. 

Lad os klare istandsættelse og rengøring efter håndværkere

I boligselskaber og lignende er der ofte behov for større eller mindre håndværksløsninger, fx i perioden mellem to lejere. 

Vi samarbejder med nogle af Danmarks dygtigste håndværkere (elektriker, tømrer, gulvsliber, maler, vvs osv.). Derfor kan du få fordelagtige pakkeløsninger, hvor vi sørger for både rengøring, mindre reparationer og istandsættelse. Vi koordinerer med de relevante faggrupper og sørger for, at du får et resultat i høj kvalitet. Du skal kun forholde dig til én kontaktperson og ét telefonnummer på hele opgaven, og vil modtage en samlet regning, når opgaven er færdig udført. Nemmere kan det ikke være. 

Se også mere om flytterengøring inkl. håndværkere her.

Vælg en professionel leverandør til flytterengøring

Med professionel flytterengøring, kan du spare meget tid, besvær og potentielle konflikter med fx lejere, som ikke gør ordentligt rent. 

En professionel leverandør af flytterengøring har det rette udstyr og rengøringsmidler til at udføre arbejdet både sikkert og effektivt. Samtidig har vores professionelle rengøringsmedarbejdere vigtig viden om fx brugen af skrappe rengøringsmidler, og hvilke overflader, der kan tåle hvilken behandling.  

Udover at udføre flytterengøringen kan en professionel leverandør også tilbyde ekstra rengøringsydelser, som kan være særligt nyttige for boligselskaber, der ønsker at opretholde en høj standard for deres ejendomme. 

I sidste ende kan en professionel flytterengøring være en værdifuld investering for boligselskaber. Ved at benytte en professionel leverandør kan boligselskabet også spare tid og ressourcer på at udføre rengøringen selv, samtidig med at de sikrer, at arbejdet udføres korrekt og grundigt. 

Vil du have flytterengøring i høj kvalitet? Lad os tage en snak

Du kan ringe til os, skrive en mail eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi har god erfaring med flytterengøringsaftaler med boligselskaber m.m.  

Vi er klar til at tage en snak om din opgave og hvilken aftale du kunne tænke dig. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.