Ejendomsservice

Ejendomsservice

Ejendomsservice = Totalservice

Vores ejendomsservice giver dig en samlet løsning

Alle beboere ønsker, at bo i en boligforening hvor trappen dufter rent, vaskeriet ser pænt og indbydende ud, kælder- og loftsgange er rene og der hænger ikke spindelvæv fra lamper og lofter, vinduerne skinner og udenoms arealet ser hyggeligt ud.

Vores ydelser udføres fleksibelt og professionelt

Mangler din boligforening hjælp til noget, som ikke fremgår af listen, så kontakt os endelig – for vi løser alle opgaver, små som store – hurtigt, effektivt og uden tidsspild. Hele vejen i processen, sikrer vi at vores leverancer bliver afstemt i forhold til jeres forventninger– med blik for de små detaljer.

Når vi taler om ejendomsservice mener vi totalservice. Du kan vælge mellem en lang række af serviceydelser, lige som det passer dig. Det vigtigste for os, er at du får en professionel ejendomsservice som passer lige til de behov der er i din boligforening.

Hos RenEksperterne ApS løser vi både rengøringen og de andre opgaver med professionalisme og personlighed.

Stor erfaring inden for ejendomsservice

RenEksperterne ApS har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen. Vi tilbyder rengøring i boligforeninger, ejerforeninger, andelsboligforeninger og private virksomheder – og vi mener rengøring over en bred tærskel, inde som ude.

Vi udfører også mange opgaver inden for erhvervsrengøring, som du kan se mere om her.

ejendomsservice aftørring af gelænder
rengøring af trapper

Høj kvalitet og pålidelighed

Vores medarbejdere er trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige, og de vil gøre alt for at yde det der skal til for at beboerne kan bevæge sig i indbydende omgivelser både ude og inde. Den høje kvalitet bliver desuden leveret til fornuftige priser og i det interval du ønsker. Du behøver kun én kontaktperson og ét telefonnummer for at få løst alle opgaver.

Du kan ringe til os, eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

Kontakt os for et godt tilbud på din rengøring til erhverv

Du kan ringe til os, skrive en mail eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi er klar til at tage en snak om netop din opgave, og hvordan den kan løses effektivt. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.