Vinduespolering – professionel polering for erhvervsvirksomheder

Vinduespolering – professionel polering for erhvervsvirksomheder

Rene vinduer - klart udsyn

Professionel vinduespolering København tilpasset dine behov og ønsker

RenEksperterne ApS udfører vindues polering af høj kvalitet og polerer også gerne internt glas hvisdu har det i ejendommen. Vi udfører rengøring af vinduer og glas ude som inde for erhvervsvirksomheder, lejeboligforeninger, ejerforeninger, andelsforeninger, butikscentre osv.

Når du er erhvervskunde kan du få vindues polering som fast serviceabonnement eller bestille når det er behov for det, - det er fuldstændig op til dine ønsker og behov. Uanset hvad du vælger, så er du sikret spejlblanke vinduer om bygningen er i et eller flere plan.

RenEksperterne ApS får alt dit glas til at skinne, både højt og lavt og ude og inde:

  • Professionel vinduespolering af alle typer vinduer ude og inde, samt grundig optørring
  • Vinduespolering fra lift
  • Polering af vinduer og internt glas fra stige (kort og lang)
  • Vindues rengøring med teleskopstang
  • Rengøring af glasfacader med rentvandsanlæg. Et rentvandsanlæg er en ”maskine”, som renser vandet, således at det bliver fri for Kalk, Jern, Kobber, Klorin og andre stoffer. Når dette er gjort, får vandet langt sværere ved at optage alt det skidt, som vaskes af ruder og glas. Resultatet er ekstra blanke og stribefrie glasflader.

Vi pudser alt fra små palævinduer til store panorama- og butiksfacader og i det interval som passer bedst for netop din ejendom.

Se også mere om vores vinduespudsning her.

Vinduespolering priser – høj kvalitet til overkommelige priser

Ikke to vinduespoleringsopgaver er ens. Vinduespolering priser er afhængige af interval, hvilket glasparti der skal pudses, hvor lang tid det tager og hvor meget udstyr der er påkrævet.

Når du vælger en professionel samarbejdspartner som RenEksperterne ApS, er du sikret en høj kvalitet til overkommelige priser. Vores medarbejdere er veluddannede og kvalitetsbevidste og vi anvender Svanemærkede rengøringsprodukter til den almindelige rengøring. Hos os tilstræber vi også, at bruge de mildest mulige rengøringsmidler selv til de vanskelige opgaver og har konstant fokus på udvikling både af medarbejdere, rengøringsprodukter og rengøringsredskaber. Vi holder til i Kastrup og kan således nemt tilbyde vinduespolering København samt på resten af Sjælland.

Kontakt os gerne på telefon eller brug formularen herunder, så giver vi dig et uforpligtende tilbud uanset hvor du bor på Sjælland.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.