Rydning af dødsbo

Rydning af dødsbo

Rydning og rengøring af dødsbo

Få professionel hjælp til rydning af dødsbo

Når nogen dør, er der ofte en lang række praktiske ting der skal tages hånd om, og en af dem er tømning af dødsboet. Uanset om du er den, der har mistet en du holdt af, eller er en der har fået til opgave at ivaretage dødsboet, kan det være svært at overskue alle de opgaver der skal løses. Det er vigtigt at søge hjælp hos professionelle samarbejdspartnere, der har forståelse for situationen, og som kan tage hånd om alle de praktiske ting. 

Hos RenEksperterne ApS har vi specialiseret os i at hjælpe med ALLE de opgaver, der forekommer i forbindelse med at rydde et dødsbo – ét nummer, én kontaktperson og ingen opgave der er for lille eller for stor. 

Vi udfører også gerne dødsbo opgaver for autoriserede bobestyrere. 

rydning og rengøring af dødsbo

Lad os sørge for alt i en svær tid

Tømningen af et dødsbo hænger ofte sammen med en række andre opgaver. Derfor tilbyder vi at varetage alle opgaver, som kan opstå i forbindelse med rydning af et dødsbo, og vi står for processen fra start til slut. Vi ønsker at gøre situationen så overskuelig som muligt for dig og løser blandt andet følgende opgaver: 

  • Rydning af lejligheden/huset 
  • Tømning af dødsboet og sortering  
  • Bortskaffelse af affald iht. gældende love og regler for området 
  • Flytning og opbevaring af ejendele (i en kort eller længere periode) 
  • Rengøring (hovedrengøring oa. specialrengøring) 
  • Videreformidling til salg af interiører 
  • Renovering og istandsættelse af boligen, fx nye gulve, maling m.m. 

RenEksperterne ApS har mange års erfaring med håndtering og oprydning af dødsbo, så du kan trygt overlade hele processen til os. Vi forstår, at ingen kunder eller situationer er ens og tilpasser os altid til den pågældende opgave. 

RenEksperterne ApS – Din professionelle samarbejdspartner

RenEksperterne ApS er et rengørings- og servicefirma med mere end 25 års erfaring, som varetager alle opgaver inden for branchen. Vi forstår at sætte os ind i vore kunders behov og situation og herudfra indgå en aftale, som passer til den pågældendes ønsker og behov. Vores medarbejdere har masser af empati og professionalisme og de helt rette kompetencer for at yde bedst mulig hjælp i en svær tid. Vores virksomhed er beliggende på Amager, nærmere bestemt Dragør, og herfra kører vores professionelle medarbejdere ud til rydning og rengøring af dødsbo overalt i Københavnsområdet og på Sjælland. Så uanset om du har brug for rydning af dødsbo i Hvidovre, Vanløse, Rødovre, på Frederiksberg eller andre steder, er vi klar til rykke ud.  

Vores fokus er altid på kvalitet, fleksibilitet, kundeservice og fair priser og at du får en samarbejdspartner der kan løse hele opgaven fra A til Å. Vi ønsker nemlig at tilbyde vores kunder det bedste – hver gang. Vi klarer effektivt alle opgaver indenfor specialrengøring, herunder også skadebekæmpelse eller andet som også kan være nødvendigt i forbindelse med dødsbo. Se mere om vores specialrengøring her.

Du kan læse mere om RenEksperterne ApS her. 

 

Hvad koster rydning af dødsbo?

Prisen for rydning af et dødsbo afhænger af, hvor mange opgaver du ønsker, at vi varetager i forbindelse med rydning af dødsbo, samt hvor stor boligen er. Vi visiterer altid opgaven grundigt i en tæt dialog med de efterladte eller bobestyreren inden, vi giver et gratis tilbud på en uforpligtende pris. Prisen afspejler opgavens omfang, hvor meget der skal ryddes, ekstraydelser m.m. i forbindelse med den specifikke hjælp til rydning og tømning af dødsbo. 

Du kan finde vores kontaktinformationer her. 

 

Hvornår må man tømme et dødsbo?

Der er ikke frie tøjler, når det kommer til reglerne om rydning af et dødsbo, og hvornår dette må ske. Det er nemlig skifteretten, der skal bestemme, hvordan dødsboet skal behandles og derefter udstede en skifteretsattest. Først når dette er sket kan rydning af dødsboet finde sted. Det anbefales dog at særligt værdifulde ting, fx smykker eller andet, bliver opbevaret sikkert indtil skifteretsattesten er udstedt, og rydningen finder sted, så de ikke går tabt ved fx indbrud. Tømningen af boligen kan ryddes af de efterladte, men det er ofte en stor opgave, som de fleste vælger at få foretaget af et professionelt firma. 

Du kan læse mere om rydning og rengøring af dødsbo her. 

 

Kontakt os for hjælp af rydning af dødsbo

Hos RenEksperterne ApS står vi klar til at hjælpe dig med rydning af dødsbo og besvare ethvert spørgsmål du måtte have. Kontakt os og få en uforpligtende dialog og pris på din opgave.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.