Kontorrengøring

Kontorrengøring

Rene omgivelser – ses på bundlinjen

Du ved, at du har valgt det rigtige rengøringsselskab, når du kan se resultatet på bundlinjen.

Et rent og ryddeligt kontormiljø giver et sundt arbejdsklima. Resultatet er færre sygedage, medarbejderne føler sig friske og glæder sig til at gå på arbejdet, og helt automatisk bliver det en mere positiv og motiveret stemning på arbejdspladsen – som igen øger produktiviteten. Virksomheden sender også et klart signal til sine medarbejdere, de besøgende og naturligvis kunderne, om at dette er en arbejdsplads med ”overskud”. Du vil hurtigt kunne se resultatet både på omsætningen og indtjeningen når kontorrengøringen er i orden.

Vil du have effektiv kontorrengøring i høj kvalitet? Giv os et kald eller udfyld vores kontaktformular, så tager vi gerne en snak om dine behov og giver et tilbud på rengøring af kontorer.

Få et uforpligende tilbud på rengøring af kontorer - Kontakt os.

Kontor rengøring - Vi ved, hvad vi taler om

Vi kommer med over 25 års erfaring i bagagen, samt en viden om at vi har de bedste medarbejdere på markedet og miljørigtige produkter, at vi leverer kvalitetsrengøring til meget fornuftige priser og lige på det tidspunkt som passer bedst i din hverdag.

Du kan vælge, at få gjort rent dagligt eller en gang om ugen, det bestemmer du helt selv. Når vi visiterer opgaven, taler vi sammen om hvad aftalen skal indeholde og i hvilket interval opgaverne skal udføres, således at vi får den bedste løsning for netop din virksomhed.

Vores kontorrengøring omfatter:

 • Støvtørring og nedfejning af spindelvæv
 • Tømning af skraldespande
 • Rengøring af køkken og kantine
 • Rengøring af toiletter, bad og garderobe
 • Grundig gulvvask og polering
 • Rengøring af elevator og trappeopgange
 • Vinduespolering, også i højden
 • Specialrengøring (alle typer)
 • Og meget mere ...

Det er vigtigt at vælge den rigtige samarbejdspartner

Et rengøringsselskab skal ikke blot gøre rent i din virksomhed, det skal være en samarbejdspartner du kan stole helt og fuldt på, som rådgiver dig, er fleksibel og kan hjælpe dig med den daglige drift.

Her er nogle af de spørgsmål du bør stille til din kommende samarbejdspartner:

 • Hvor længe har rengøringsfirmaet eksisteret og hvor mange ansatte er der?
 • Er de forsikret, så du ikke kommer i knibe hvis de skulle ødelægge noget under rengøringen?
 • Hvor fleksible er de? – det kan jo være at du bliver nødt til at flytte rengøringen pga. et møde, regulere på opgaverne pga. ferie ol.
 • Medbringer rengøringsfirmaet det nødvendige udstyr og produkter til rengøringen? Hvis ikke, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse for dig.
 • Kan rengøringsfirmaet også løse andre driftsopgaver for dig? Måske har de en receptionsservice, kan holde udenoms arealerne i præsentabel stand, fjerne sne og strø salt om vinteren, hjælpe dig med at flytte tunge kasser, rengøre affaldscontainere og sortere affald og meget andet
 • Anvender rengøringsfirmaet underleverandører eller egne medarbejdere og er disse uddannet og ved hvorledes de skal omgås rengøringsmidler, affald ol.
 • Har medarbejderne en detaljeret arbejdsbeskrivelse som fortæller hvad de skal gøre hos dig og hvornår (et dokument som du har været med til at formulere og som gør, at du også ved hvad du bør kunne forvente)
 • Har rengøringspersonalet skrevet under på, at de har tavshedspligt?

Da vores medarbejdere færdes i jeres kontormiljø, ligger det os meget på sinde, at vores medarbejdere er loyale og pålidelige. De bærer uniform med RenEksperterne ApS logo, har synligt ID kort med foto, har skrevet under på at de har tavshedspligt og kan naturligvis fremvise en straffeattest på forlangende.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rengøring kontor. Vi kommer med det samme, og går i tæt dialog med dig/jer, besigtiger stedet og udarbejder et tilbud på basis af jeres ønsker og behov.

Du kan ringe til os, sende os dit telefonnummer via linket nedenfor eller udfylde kontaktformularen. Hele vejen i processen, sikrer vi at vores leverancer bliver afstemt i forhold til jeres forventninger– med specielt blik for de små detaljer.

Vi står på spring for at løse alle de opgaver du har brug for hjælp til i hverdagen. Vi udfører rengøring af kontorer overalt i København og omegn.

Kontakt os til en uforpligtende snak

RenEksperterne ApS svarer med glæde på alle dine spørgsmål, for vi ved at vi kan hjælpe dig med ALLE de opgaver der er knyttet til erhvervsrengøring og ejendomsdriften.

Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse, og er klar til at levere effektiv kontorrengøring eller anden erhvervsrengøring i København og omegn.
 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.