Kontor rengøring

Kontor rengøring

Få større arbejdsglæde med et rent kontormiljø

Har du brug for professionel kontor rengøring i din virksomhed?

En grundig rengøring af kontor- og fællesarealer er med til at give et sundt indeklima. Det giver dine medarbejdere en større motivation, glæde ved at gå på arbejde, og ikke mindst færre sygedage. Et rent kontormiljø sender samtidig et godt signal til både medarbejdere, kunder og andre besøgende om virksomheden. Et godt arbejdsmiljø giver gode resultater.

Professionel kontorrengøring til din virksomheds behov

Det kan være svært at finde et rengøringsfirma, der lever op til dine forventninger, og som også er til at stole på. Med RenEksperterne ApS som din samarbejdspartner kan du dog være sikker på, at dette bliver opfyldt. Vi står klar til at opfylde netop dine behov for rengøring, og sørger altid for at have dig som kunde i fokus.
For at din virksomhed skal få den mest optimale rengøringsløsning, lægger vi sammen med dig en plan om, hvad samarbejdsaftalen skal indeholde; hvor tit kontoret skal gøres rent, i hvilket interval det skal ske m.m.

Med vores mere end 25 års erfaring inden for rengøringsbranchen, kan du være sikker på, at få kvalitetsrengøring leveret til tiden og til en fornuftig pris. Vi benytter altid miljørigtige produkter til rengøringen, og vi har de mest kompetente medarbejdere, der yder den service du fortjener - altid fleksible og med et smil på læberne.

En rengøringsløsning tilpasset dig og din virksomhed

Hos RenEksperterne ApS er vi eksperter i, at levere netop den rengøringsløsning som du og din virksomhed har brug for. En grundig kontorrengøring kan bl.a. omfatte disse ydelser:

  • Støvtørring, af inventar, møbler, vandrette flader ol.
  • Nedfejning af spindelvæv (vanlig nedfejning er max nåhøjde, men kan også bestilles i højden)
  • Køkkenrengøring samt kantine, alt fra daglig rengøring til hovedrengøring
  • Rengøring af bad, toiletter samt garderobe, vi kan også levere papir- og sæbevarer
  • Gulvvask, og polering hvis du har behov for det
  • Trappeopgange og elevator rengøres, kan også inkludere rengøring af elevatorskakte
  • Vinduespolering (også fra stige og lift i højden)
  • Skadebekæmpelse (vand, brand, sod – samt fjernelse af skadedyr som bananfluer, hvepse ol)
  • Alle typer specialrengøring

Uanset om du har en stor eller en lille virksomhed, og om dine rengøringsopgaver er større eller mindre, så står vi klar til at være din professionelle samarbejdspartner indenfor kontor rengøring. Se mere her.

Vores medarbejdere bærer altid uniform med RenEksperterne Aps’ logo. Alle medarbejdere har også skrevet under på, at de har tavshedspligt, ligesom de alle kan fremvise en straffeattest på forlangende. Vores medarbejdere kommer til at færdes i din virksomheds kontormiljø, og det er derfor afgørende for os, at du føler dig helt tryg ved deres tilstedeværelse.

Vi kan også levere en totalløsning til din virksomhed

Når du bruger RenEksperterne ApS som din rengøringsekspert kan du altid være sikker på, at resultatet kommer til at være professionelt og helt i top. Serviceydelserne spænder vidt i vores virksomhed – vi kan hjælpe dig med kontorrengøring, men også med en masse andet. Vi kan f.eks. hjælpe dig indenfor nedenstående områder:

Hos RenEksperterne ApS står vi altid klar til at hjælpe dig med lige netop den opgave, du gerne vil have løst. Finder du ikke lige det du har brug for hjælp til her, så kan vi sikkert løse det alligevel.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med kontor rengøring

Har du spørgsmål om kontor rengøring, om rengøring generelt eller hjælp til andre serviceydelser? Så tøv ikke med at kontakte os. RenEksperterne ApS er altid klar til at give dig gode råd og vejledning, og vi hjælper dig med at finde den bedste løsning for netop dig, når det kommer til rengøring af kontor og stort sæt alt andet.
Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.