Vinduespudsning Vinduespolering

Vinduespudsning/Vinduespolering

Nypolerede vinduer sender et godt signal

Ønsker du at sende et positivt signal til dine eksisterende og kommende kunder, samtidig med at du gør dine medarbejdere glade for at gå på arbejde – så skal du sikre dig at du har rene og skinnende vinduer.

RenEksperterne ApS udfører vindues pudsning af høj kvalitet og polerer også gerne internt glas, hvis du har det i virksomheden. Vi udfører rengøring af vinduer og glas ude som inde for erhvervsvirksomheder, lejeboligforeninger, ejerforeninger, andelsforeninger, butikscentre osv.

Som erhvervskunde kan I vælge et fast serviceabonnement eller bestille vindues pudsning efter behov, det er fuldstændig op til jer.

Når du vælger en professionel samarbejdspartner som RenEksperterne ApS, har du garanti for at ejendommen altid har spejlblanke vinduer, uanset om bygningen er i et plan eller i flere etager.

vinduespudsning

Vinduespudsning pris

Vinduespudsning pris

Ikke to vinduespudseopgaver er ens. Derfor vil priser vinduespudsning altid afhænge af interval, hvilket glasparti der skal pudses, hvor lang tid det tager og hvor meget udstyr der er påkrævet. Vi holder til i Dragør og kan således tilbyde både vinduespudsning Amager og vinduespudsning København og resten af Sjælland.

Vi har udstyret til at pudse vinduer og glas både højt og lavt:

  • Vinduespudsning af alle typer vinduer ude og inde, samt grundig optørring
  • Vinduespudsning fra lift
  • Vinduespudsning og polering af glas fra stige (kort og lang)
  • Rengøring af vinduer med teleskopstang
  • Polering af internt glas
  • Rengøring af glasfacader med rentvandsanlæg. Et rentvandsanlæg er en ”maskine”, som renser vandet, således at det bliver fri for Kalk, Jern, Kobber, Klorin og andre stoffer. Når dette er gjort, får vandet langt sværere ved at optage alt det skidt, som vaskes af ruder og glas. Resultatet er ekstra blanke og stribefrie glasflader.

Vores medarbejdere er veluddannede og professionelle og vi anvender Svanemærkede rengørings-produkter til den almindelige rengøring. Hos os tilstræber vi også, at bruge de mildest mulige rengøringsmidler selv til de vanskelige opgaver og har konstant fokus på udvikling både af medarbejdere, rengøringsprodukter og rengøringsredskaber. Vi pudser alt fra små palævinduer til store panorama- og butiksfacader og i det interval som passer bedst for netop din ejendom.

Læs om andre former for ejendomsservice her.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Kontakt os gerne på telefon eller via vores kontaktformular herunder. Vi giver et uforpligtende tilbud på erhvervs vinduespudsning af meget høj kvalitet overalt på Sjælland.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.