Skal du have løst håndværksopgaver?

Skal du have løst håndværksopgaver?

Lad os stå for besværet

Vi står for hele håndværksprojektet - så du får den nemmeste løsning

Udover rengøring udfører vi også forskellige håndværksprojekter, hvor vi samarbejder med dygtige og professionelle håndværksfirmaer. Hvis du vil have den nemmeste løsning for dig, hvor kvaliteten stadig er i top og priserne konkurrencedygtige – så lad os stå for det hele.

Vi kan stå for koordinering, opfølgning osv. med håndværkere inden for:

  • Murer
  • VVS
  • Elektriker
  • Maler
  • Snedker
  • Og så videre...
vi løser håndværksopgaver i kbh og omegn

Godt samarbejde med Danmarks dygtigste

Vi har et stærkt netværk i både rengørings-, service- og håndværksbranchen, og samarbejde med nogle af landets bedste til håndværksopgaver. Derfor kan vi løse en lang række af forskellige og mangeartede opgaver, lige fra den klassiske rengøring på kontor til VVS-arbejde eller gulvslibning.

Håndværksfirmaerne og deres medarbejdere står for at løse de enkelte opgaver, mens vi sørger for koordinering, efterfølgende rengøring m.m. og at alt forløber som det skal. Ved visse opgaver kan vores egne medarbejdere også indgå i udførslen.

Vi sikrer os, at kvaliteten af arbejdet er i top og at priserne er gode for dig som kunde. Arbejdskraften er selvfølgelig autoriseret, og alt foregår under ordnede forhold.

fjerne tæpper håndværksopgaver
fjerne tæpper håndværksopgaver
optagning af gulv håndværksopgaver
optagning af gulv håndværksopgaver

Få løst håndværksopgaver. Én kontakt - ét telefonnummer

Vi giver dig som kunde den bedste og nemmeste løsning. I stedet for selv at skulle finde frem til de forskellige firmaer, tjekke deres omdømme, planlægge hvornår hvad skal gøres, følge op og så videre, kan du lade os stå for det. Vi har overblikket og du skal kun forholde dig til én kontakt og ét telefonnummer - nemlig vores. Når opgaven er vel udført, får du også bare en samlet regning.

Vi har kompetencerne, værktøjet og erfaringen

Vi er vant til at varetage mange forskellige opgaver, og har både specialværktøj, de rette midler og faglige kompetencer til det, samt over 25 års erfaring i rengøringsbranchen. Vores egne medarbejdere er både dygtige, effektive og bestemt ikke bange for at tage fat på enhver opgave. Det samme gælder naturligvis for vores samarbejdspartnere. Samtidig sørger vi for en god opfølgning og kvalitetssikring af arbejdet.

Vi udfører også opgaver inden for specialservice, som kan have et overlap med håndværksopgaver. Se mere om vores specialrengøring her.

Få styr på dit håndværksprojekt - Kontakt os til en snak

Vi sikrer at projektet har den rigtige planlægning og fremgang - og du slipper for besværet. Lad os tage en snak om din opgave og hvordan vi kan løse den for dig. 

Giv os et kald på telefonen, eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.