Murerarbejde

Murer

Kvalitetsbevidst murerarbejde til små og store virksomheder

Murerarbejde til industrien

Veletableret virksomhed med skræddersyede løsninger

RenEksperterne er en veletableret virksomhed, der er specialiseret i murerarbejde til B2B virksomheder, såvel som privatkunder i hele Danmark.

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og er kendt for at levere højkvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. 

Vores murerarbejde indebærer alt fra grundarbejde og fundamentkonstruktion til opførelse af vægge, installation af skorstene, flisearbejde, facadeisolering og meget mere.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en indbefattende, professionel og betryggende service, der er skræddersyet til specifikke behov og krav. 

Vi tager vare på miljøet

Som en toneangivende kvalitet i vores virksomhed, gør vi hos RenEksperterne en stor indsats i at tage vare på miljøet.

Vi er yderst opsatte på at minimere vores klimaaftryk, når vi udfører opgaver.
Dette gøres ved at udvælge miljøvenlige materialer og metoder til vores arbejde.
Vi rådgiver også gerne kunder om, hvordan bæredygtige byggeprojekter kan føres ud i livet. 

I byggeindustrien udfører murerne en stor del af arbejdet, og hos RenEksperterne Som en af de mest grundlæggende fundamenter af byggeriet, er en murers arbejde altafgørende for både æstetik og funktionalitet i ethvert byggeri.

RenEksperterne kan udføre både inde- og udendørsarbejde, og vi besidder en omfattende viden om materialer, konstruktion og teknikker, som uden tvivl vil komme jeres virksomhed til gode. Med vores grundige forståelse af byggematerialer, herunder mursten, beton og natursten, og hvordan de bedst kan bruges til at skabe en stærk og holdbar struktur, yder vi den bedste service, der kan stilles til rådighed.  

Planlægning og kommunikation

Hos RenEksperterne ved vi, at det kræver meget mere end at være en dygtig håndværker, for at kunne etablere sig godt i murerindustrien. Vores murere er også betydeligt erfarne i planlægning og kommunikation.  

RenEksperterne er det rette for jer, som ønsker dygtige murere, der besidder den erfaring og ekspertise der skal til at udføre jeres specifikke projekt til punkt og prikke, samt med de rette sikkerhedsforanstaltninger. Men I behøver ikke kun at tage vores ord for det. Vores hjemmeside er er prydet med referencer fra kunder, hvor vi tidligere har givet vores service, så I er velkomne til selv at vurdere og bedømme os.  

Vi har en vellykket historie med os, som besegler vores udtagelser om, at vi udfører arbejdet på bedste vis.  

Hos RenEksperterne er vi ikke kun eksperter i murværk, rengøring og god service. Vores mureres omfattende erfaring indebærer også evnen, til at yde rådgivning om materialer og design, så du kan få det bedste resultat til din bygningsstruktur. Derudover sammensætter RenEksperterne også en detaljeret prisoversigt, samt en præcis tidsplan for arbejdets varighed.  

Vores arbejde indebærer ikke blot opførelse af nye bygninger. RenEksperterne er også veluddannede i at vedligeholde bygninger og strukturer og sørge for, at den mindste krakelering og revne i mursten, blokke, fliser og andre materialer, er korrekt lappet sammen, og mere holdbar imod fremtidigt slid.    

Hos RenEksperterne, har et stærkt fokus på banebrydende kundeservice og kommunikation, som munder ud i, at vi sørger for at lytte til vores kunders ønsker og behov, samt giver løbende opdateringer under hele projektet for at sikre, at kunden er tilfreds og velinformeret.  

Kontakt os i dag - vi er friske på enhver sag

Samlet set bidrager RenEksperterne til murerbranchen ved at tilbyde professionelle og pålidelige tjenester af høj kvalitet og ved at tage hensyn til miljøet og kundens behov samtidigt. Vi er yderst fleksible i alt, hvad vi foretager os, så tøv aldrig med at stille høje krav til os – vi er klar og forberedte på alt. Vores tilstedeværelse og ekspertise har gjort os til et populært valg blandt kunder i hele Danmark, og vi vil fortsætte med at levere høj kvalitet og miljøvenlige tjenester inden for både rengøring og murerarbejde i mange år fremover.  

Kontakt:
Mail@renekspert.dk 
+45 53 65 35 59

murerarbejde

God service er lig med godt murerarbejde - Vi går op i ServiceNormen

Ekstraordinær og exceptionel god service er kvaliteter vi har svejset, mejslet og monteret ind i vores identitet og omdømme, når det kommer til murerarbejde. Hos RenEksperterne lægger vi kæmpe vægt på at levere et serviceniveau, der er så god at den næsten bliver uforglemmelig, samt sørge for, at vores kunder altid er tilfredse med det arbejde, vi udfører. Vi samarbejder tæt med vores kunder for at sikre, at alle deres behov og ønsker opfyldes til punkt og prikke.  

Vores team består udelukkende af erfarne murere, som besidder den nødvendige viden og de færdigheder, der skal til, for at kunne levere et resultat, der lever op til alle forventninger.  

Vi beskæftiger os med en række forskellige materialer såsom sten, mursten, beton, osv., for at installere skorstene, støttemure, terrasser, samt hele bygninger. Vores virksomhed yder en bred palette af ydelser indenfor murerarbejde. Vi tilbyder professionel service til alt fra mindre reparationer til større renoveringsprojekter.  

Vi ved, at det er vigtigt for kunder at have en pålidelig partner, når det kommer til murerarbejde. Derfor lægger vi stor vægt på at levere et højt serviceniveau til jer og sørger for, at vores kunder altid er tilfredse med det arbejde, vi udfører. Vi holder os altid opdateret på den teknologiske udvikling indenfor murerbranchen, som vi implementerer ind i vores virksomhed, samt til kundeopgaver og materialer, for at kunne levere det bedste resultat til hver en tid. 

Vi yder gennemgribende og professionelt murerarbejde med et nidkært fokus på service og kvalitet, så kontakt os for at høre mere om vores tilbud og hvordan vi kan assistere vedr., murerarbejde.  

Tilbud på murerarbejde - RenEksperterne tilbyder altid gratis tilbud på jeres næste murerprojekt

Når der skal hyres murerarbejde, anbefales det at indhente tilbud fra forskellige murerfirmaer, for at finde den mest passende pris.  

Men hvordan findes det bedste tilbud, og hvilke nidkære overvejelser skal I gøre jer, inden I bestiller hjælp?  

Med de tilbud RenEksperterne tilbyder jer, garanterer vi at, I indstiller søgningen på rekordtid – vi har allerede svaret til jer.  

Hos RenEksperterne får I priser, som vil slå benene væk under jer. Vi giver fremragende tilbudspriser på vores serviceydelser, som I ikke kan finde andre steder.  

Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af præcis, hvad I har brug for at få udført af vores pågældende murer. Er det en mindre reparation eller et større byggeprojekt? Skal der lægges fliser eller udføres fugearbejde? Når I har en klar ide om opgaven, kan I bedre kommunikere jeres behov til RenEksperterne. Hos RenEksperterne tager vi hver enkel detalje af jeres krav og præferencer til os, og skræddersyr vores ydelser derefter. På vores hjemmeside, er I mere end velkommende til at kontakte os, for at høre hvilke tilbud der er mest passende for jeres virksomhed. Hvis I blot ønsker at stille et spørgsmål, er dette også en mulighed på vores hjemmeside.  

Det er vigtigt at være så specifik som muligt i beskrivelsen af den opgave, I ønsker udført. Jo mere præcis beskrivelsen er, desto mere præcis kommer tilbuddet til være. 

RenEksperterne tilbyder jer en række fordelagtige tilbud, hvor nogle frynsegoder også indgår. Disse inkluderer planlægning og fremgang for arbejdet. De eneste vi beder jer om, som kunder, er opgaven og hvordan I ønsker den udført af os. RenEksperterne anvender altid metoder, der sørger for, at arbejdet altid skrider frem i et rimeligt tempo, så I ikke spilder tid, og kan drive jeres

Murerarbejde for virksomheder

Det er vigtigt at vælge en murer, der har ekspertise inden for det specifikke område af murerarbejdet, som din virksomhed har brug for. RenEksperterne har de mest kvalificerede murere, som har den nødvendige ekspertise, erfaring og værktøjer der skal til, for at kunne udføre arbejdet på en professionel og pålidelig facon, som kan hjælpe jer med at opretholde et sikkert og funktionelt etablissement. 

 

Opførelse af fabrikker og produktionsanlæg

Store virksomheder, der producerer varer, kan have brug for at opføre nye fabrikker eller udvide deres eksisterende produktionsanlæg for at imødekomme stigende efterspørgsel. En murer kan være ansvarlig for at bygge eller udvide disse fabrikker ved at lægge mursten eller blokke, installere gulve og udføre andet  bygningsarbejde. 

Reparation og vedligeholdelse af industribygninger

Store virksomheder ejer typisk store industrielle bygninger, hvor det kræves, at der foretages løbende vedligeholdelse og reparation af forudsigelige skader. En murer kan påtage sig en række opgaver, såsom reparation skadede mursten eller blokke, udskiftning af defekte fliser eller udføre fugearbejde på de eksisterende strukturer. 

Installation af fliser og keramik på gulve og vægge

Store virksomheder kan have brug for at installere fliser og keramik på gulve og vægge i deres bygninger, for eksempel i køkkener eller badeværelser. En murer kan udføre dette arbejde ved at forberede overfladen, pålægge fliserne og afslutte arbejdet med fugning og rengøring. 

Opførelse af skorstene og skorstenspiber

Nogle virksomheder har brug for skorstene og skorstenspiber til at aflede røg og gas fra deres produktionsanlæg eller fabrikker. En murer kan opføre disse skorstene og skorstenspiber ved at lægge mursten og installere rørledninger. 

Konstruktion af støttemure og afvandingsanlæg

Store virksomheder kan have brug for støttemure og afvandingsanlæg til at beskytte deres bygninger og strukturer, imod erosion og oversvømmelser. En murer kan bygge disse støttemure og afvandingsanlæg ved at lægge blokke og udføre andet bygningsarbejde. 

Murerarbejde

RenEksperterne også tilbyder

 

Flisearbejde

Opsætning af flisearbejde er en populær efterspørgsel hos private, såvel som erhvervskunder – dette indbefatter både væg- og gulvfliser, i tørrum såvel som vådrum.    

Renovering af badeværelser

RenEksperternes murer tager sig af renovering af badeværelser og vådrum. Renoveringen består af: installation af fliser, brusekabine eller badekar. (reparation og udskiftning). 

Reparation af murværk

Hos RenEksperterne, beskæftiger vores murer sig også med reparationer af revner og krakeleringer i eksempelvis mursten, blokke, fliser, osv.  

Opførelse af terrasser og havemure

Haverelaterede bygningsprojekter kan oftest være komplicerede, og hos andre overskueligt, hvilket er grunden til at mange hyrer veluddannede murer til at udføre arbejdet for sig. Når en forespørgsel om opførelse (eller en opgradering) af en terrasse og/eller havemur befordres, er det med henblik på at pryde udendørsarealet med lækre og solide konstruktioner.   

Fugearbejde

For at opretholde og/eller forbedre funktionaliteten i en given bygningskonstruktion eller murværk, samt give et mere prangende præg til disse, er der også mulighed for at henvende sig til en uddannet murer ang. fugearbejde.  

Skorstensreparation

Hvis en skorsten trænger til en kærlig hånd, er en murer den rette at tage fat i. Dette indbefatter både opførelse, samt reparation i en virksomhed eller til private hjem.  

Støbearbejde

En murer, der er specialiseret i støbearbejde, har ekspertise i at forme og støbe betonstrukturer. Dette kan indbefatte alt fra fundament og støttemure til trappeopgange og betondæk.  

Hvor opererer vi?

Selvom RenEksperterne kun har til huse, begrænser det os på ingen måde.
Vi kører ud til hvert eneste hjørne i Hovedstadsområdet, samt Østsjælland, så I nemmere kan tage fat i os personligt.
Vi er jeres pålidelige partner inden for alle former for murerarbejde og renoveringsprojekter.  

Med en stærk tilstedeværelse i hele Danmark, er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder den bedste service, uanset hvor de befinder sig.
Vores ekspertise og erfaring gør os i stand til at håndtere alt fra mindre reparationer til store byggeprojekter med høj kvalitet og pålidelighed.
 

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe jer med jeres næste projekt.  

Murer Amager

Murer Allerød

Murer Brønderslev

Murer Fredensborg

Murer Frederiksberg

Murer Glostrup

Murer Greve

Murer Gilleleje

Murer Gentofte

Murer Hilleørd

Murer Hvidovre

Murer København

Murer Kalundborg

Murer Køge

Murer Nordsjælland

Murer Næstved

Murer Roskilde

 

Murer Ringsted

 

Murer Slagelse

 

Murer Vanløse

 

Murer Østerbro

 

Dette vidste du måske ikke om os 

Udover vores yderst anbefalingsværdige kompetencer indenfor rengøring og mureværker, så tilbyder vi også en række andre servicer, som kunne være behjælpelige, afhængig af situationen:  

 • RenEksperterne har en side på hjemmesiden, hvor vi deler vores dokumenterede triumfer, virksomheden har udført på fineste vis. 
   
 • RenEksperterne er servicenorm certificeret, hvilket vil sige at, RenEksperterne opfylder kravene ang., ordentlig kundeservice .
   
 • RenEksperterne har en håndværkerafdeling, som udfører tømrerarbejde som fx opsætning af lofter, gulve, døre og vinduer. 
   
 • RenEksperterne tilbyder også rådgivning om løsninger til renovering og opførelse af bygninger. 
   
 • RenEksperterne har samarbejdet med flere kendte danske virksomheder og organisationer, herunder Rosendahl Design Group, Kastrup Gymnastik- og Idrætsforening, Dragør Boldklub og Kræftens Bekæmpelse.  

Vores leverandører:

https://www.erhvervsrengoering-ejendomsservice.dk/underleverandoerer  

Ønsker du at blive en del af vores leverandører? Ansøg her:

Vores sponsorater:

https://www.erhvervsrengoering-ejendomsservice.dk/sponsorater  

Ønsker du at blive en del af vores sponsorater? Ansøg her:

 

Hvad tilbyder vi ellers?

Vi tilbyder mange andre opgaver end murer relateret arbejde.

 

Kontakt os for et godt tilbud

Du kan ringe til os, skrive en mail eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi er klar til at tage en snak om netop din opgave, og hvordan den kan løses effektivt. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.