Graffitirens København

Graffitirens København

Graffitirens i København

Vi udfører graffitirens København overalt i København, så vi kender dine bekymringer når der er begået graffitihærværk på ejendommens facade, muren i gården, træværket på redskabsskuret, cykelskuret ol.

København er jo en by med mange gamle murstensbygninge, og der skal meget lidt til før mørtelen mellem murstenene smuldrer eller pudset pludseligt ligger på fortovet. Derfor er det vigtigt, at man ikke selv kaster sig over opgaven med en højtryksrenser eller benytter et firma, der ikke har erfaring med graffitirens på ældre ejendomme.

RenEksperterne ApS har over 25 års erfaring, det rette udstyr og de bedste medarbejder og vi er vant til at håndtere små som store opgaver til kundernes fulde tilfredshed.

Kan man fjerne graffiti på en skånsom måde?

Ja det kan man, men det handler om at bruge al sin erfaring. Når vi skal fjerne graffiti, vurderer vi altid underlaget for at kunne bruge den mest effektive og skånsomme behandling - murstenene er måske lidt porøse, mørtlen er løs eller måske er pudset krakeleret - det gælder om at forvolde mindst mulig skade. Vi foretrækker graffitirens uden kemikalier – ved brug af hedvandsanlæg - men om det kan lade sig gøre, afhænger bl.a. af underlaget, typen af graffiti, hvor længe det har været der mv.

Er graffiti kunst eller hærværk?

Kan man sikre ældre ejendomme i København mod graffiti?

Du kan nok ikke gardere dig helt mod graffiti, men det er muligt at gøre mange ting for at minimere skaderne og forhindre gentagelse.

Når graffitien er fjernet, kan man i nogle tilfælde imprægnere underlaget, så fremtidig graffitirens bliver mere effektiv og mere skånsom. Det er meget vigtigt især når vi taler om de mange ældre ejendomme vi har i København, både fordi det bliver billigere, men også for at skåne bygningen under fremtidig rensningen af graffiti.

Du kan få yderligere informationer om vores services inden for graffitirens her.

Det er også en god idé at sætte ekstra lys op, sikre adgangsforhold, opsætte lys der aktiveres via bevægelsessensorer, samt video overvågning der hvor det er tillad. Alle disse tiltag vil have en præventiv virkning mod graffitihærværk eller anden form for hærværk.

Men, skulle uheldet alligevel være ude og der kommer graffiti igen, er det uhyre vigtigt at det bliver fjernet med det samme. Graffiti har det med at tiltrække mere graffiti, og jo længere det sidder, des sværere bliver det også at få renset væk.

Vi udfører også mange andre former for facaderengøring. Det kan du se mere om her. 

Kontakt os til en uforpligtende snak

Vil du vide mere om ejendomsservice boligforeninger eller ejendomsservice andelsboligforeninger og hvad vi kan tilbyde dig? Så kontakt os på telefon eller mail og få et uforpligtende tilbud.

Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage til dig og aftaler nærmere.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.