Trappevask boligforening

Trappevask

Godt førstehåndsindtryk

Professionel trappevask holder ejendommen pæn og ren

Indgangspartiet, trappen og trappeopgangen er det første indtryk beboere og besøgende får af en ejendom. Når fællesarealerne holdes rene og pæne, giver det et positivt indtryk af området og bygningen. 

Trappeopgange er dagligt befærdet af mange mennesker og det er vigtigt, at få udført trappevask jævnligt. Skidt og snavs føres med sko og støvler videre ind i bygningen. Det kan medføre et dårligt indeklima, som betyder meget for menneskers trivsel og produktivitet, og samtidig ser det ikke særlig flot eller indbydende ud. 

Hvis du gerne vil være helt sikker på, at trapperne dufter godt og altid er rene og pæne, er det en god idé at hyre et professionelt rengøringsfirma til trappevask. 

Trappevask efter jeres behov i København og Storkøbenhavn

Hvor, hvornår og hvor ofte trappevasken skal udføres er helt op til jer. Vi udfører opgaven med udgangspunkt i jeres behov, uanset interval og tidspunkt på døgnet. Vi udfører trappevask overalt i København og Storkøbenhavn. Har du brug for trappevask, så kontakt os allerede i dag på mail eller telefon. 

RenEksperterne ApS har over 25 års erfaring fra rengøringsbranchen og vi ved lige præcis, hvordan en effektiv og grundig trappevask skal udføres.

trappevask aftørring af gelænder

Arbejdsbeskrivelsen tager udgangspunkt i følgende punkter – men det op til jer at bestemme hvad vi skal gøre

Hos RenEksperterne ApS er vi selvfølgelig fleksible og derfor kan vi lave en skræddersyet løsning og aftale om hvordan trappevasken skal gøres efter jeres behov. Vi ser på hvordan den enkelte ejendom ser ud og tilbyder en række forskellige slags rengøringsydelser. 

 • Rengøring af måtter i indgangspartiet, også under måtterne 
 • Grundig fejning/støvsugning af trin, stødtrin og reposer 
 • Grundig vask af trin, stødtrin og reposer 
 • Fejning/vask under beboermåtter (såfremt de står stillet op ad væggen) 
 • Fjernelse af spindelvæv 
 • Aftørring af gelænder, balustre, navnetavler, postkasser, skaktlåger (også på væg under) 
 • Aftørring af paneler, kanter, lamper, radiatorer, brandsæt, kontakter, vindueskarme etc. 
 • Fjernelse af reklamer, aviser og andet skrald 
 • Fjernelse af tyggegummi 
 • Fjernelse af sparkemærker på væg og døre 

Vi kan også lave en måtteservice aftale. Se mere her. 

Hvis der er en elevator i opgangen, gør vi også grundigt rent der:

 • Fejning/vask af gulv i elevator 
 • Polering af spejl og glas 
 • Polering af stål (vægge/døre) 
 • Fjernelse af tyggegummi 
 • Fjernelse af sparkemærker på væg og døre 
 • Rengøring af elevatorrille

Her kan du også se mere om rengøring af ejendommens fællesarealer.

Årstiden kan have betydning for jeres behov

Behovet for trappevask kan ændre sig i løbet af året, og det kan vi også tage højde for. Typisk ser vi et større behov i de våde efterårs- og vintermåneder. Trapperne bliver hurtigere udsat for snavs og skidt, og derudover kan sne og salt gå ind og ødelægge trappens materiale, så der er det ekstra vigtigt med god rengøring.

Professionel erhvervsrengøring i København

Udover ejendomsservice for boligselskaber, kan vi udføre mange forskellige rengøringsopgaver som fx trappevask i store kontorbygninger, rengøring af gangarealer og fællesarealer for virksomheder. Vi har erfaring med at arbejde for både større og mindre virksomheder. Vi sørger for at rengøre ud fra jeres behov og arbejdet bliver udført grundigt og professionelt af vores medarbejdere, der er fleksible, pålidelige og dygtige. 

Læs mere om hovedrengøring her. 

Alt indenfor ejendomsservice

Uanset om det er lejeboliger, ejerforeninger eller andet, er vi klar til at lave en god aftale med dig om fx vedligehold og rengøring af forskellige arealer. Vinduespolering, gårdmandsservice, graffitirens m.m. er alt sammen noget vi snildt kan ordne. 

Se mere her om vedligehold af udenomsarealer.

 

Få en god trappevask aftale

Vi leverer trappevask til mange forskellige boligselskaber - skal vi tage en snak om jeres behov? 

Vores trappevask priser varierer efter hvad jeres behov er, hvor stort eller lille et område der skal rengøres og hvad I ønsker skal indgå i aftalen. 

Vores service er helt i top, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os, sende os en mail eller udfylde kontaktformularen, som du finder herunder. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

Miljøvenlige rengøringsmidler til professionel brug

Hvis det ønskes kan vi bruge svanemærkede midler efter aftale. Svanemærkede rengøringsprodukter kan vi gøre brug af til den almindelige rengøring og tilstræber at bruge de mildest mulige rengøringsmidler, også til de vanskelige opgaver. Ved brug af Svanemærkede rengøringsprodukter gør man en forskel for miljøet og er med til give en mere bæredygtig fremtid. Samtidig vælges Svanemærkede produkter også ofte for at undgå allergigener eller kraftig duft af sæbe i opgangen. 

Vi har konstant fokus på udvikling af personalet gennem en løbende uddannelse i brugen af rengøringsmidler og materiel, samt håndtering af affald og affaldsprodukter. Hos os er vi altid åbne for ny viden indenfor rengøringsmetoder, og tilfører gerne nye tilgange der kan forbedre både arbejdsmiljø og miljøet generelt. 

Kontakt os til en snak om trappevask

Du kan ringe til os, skrive en mail eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi er klar til at tage en snak om netop din opgave, og hvordan den kan løses effektivt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.