Byggeplads service

Byggeplads service

Rengøring af skurvogne, toiletter, badevogne m.v.

RenEksperterne ApS tilbyder byggeplads service, både til små og store byggepladser

Når man arbejder på en byggeplads, har man lige så stort et behov for at opholde sig i rene og indbydende omgivelser som hvis man var hjemme hos sig selv. Mange anlægsarbejdere tilbringer 24 timer i døgnet på byggepladsen og derfor skal de naturligvis have rene opholdsrum, samt toilet- og badefaciliteter. Desuden er det også rart, at der er ryddeligt og fremkommeligt rundt omkring på det friareal, der er udenfor skurvognenes fire vægge.

Hos RenEksperterne ApS vil vi gøre hvad vi kan, for at gøre opholdet så behageligt som muligt på de mange byggepladser rundt omkring – små som store. Nedenfor kan du se nogle af de serviceydelser vi kan tilbyde på byggepladsen.​

Rengøring som I har brug for

  • Rengøring af byggepladser før, under og efter byggeriet
  • Rengøring efter håndværkere
  • Rengøring af skurvogne og fælles opholdsrum
  • Rengøring af toilet & badevogne m.m.
  • Tømning af tørklossetter (Porta Potti)
  • Rydning af lokaler, med mulighed for oplagring af inventar, samt bortskaffelse af affald efter gældende forskrifter

RenEksperterne ApS har over 25 års erfaring indenfor rengørings- og servicebranchen og samarbejder med private virksomheder, boligforeninger, ejerforeninger samt andelsboligforeninger over hele Sjælland.

Vi står på spring, for at give dig den bedst mulige aftale. Uanset hvilken service du har brug for, behøver du kun en kontaktperson og et telefonnummer for at få løst alle dine opgaver, både ude og inde.

God service

Vores medarbejdere er trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige. De vil gøre alt for at yde det der skal til, for at både byggepladsen og fællesarealer, ude og inde, er rene og hyggelige at bevæge sig i.

Den høje kvalitet bliver leveret til fornuftige priser og i det interval du ønsker. Derfor kan du trygt indgå i et samarbejde med os - vi har forstand på byggeplads service.

Mangler din byggeplads hjælp til noget, som ikke fremgår af listen, så kontakt os endeligt – for vi løser alle opgaver, små som store – hurtigt, effektivt og uden tidsspilde.

Vi kan også hjælpe dig med alle andre rengørings- og serviceopgaver

En byggeplads kan være en del af et større ejendomskompleks fx når en boligforening får skiftet vinduer, lagt nyt tag, opsat altaner osv. Her er det naturligvis vigtigt også at sørge for grundig rengøringen af alle fællesarealer, både ude og inde. De færreste beboere ønsker at gå rundt i støv og skidt selvom de er glade for de forbedringer der udføres. Nedenfor har vi samlet et udpluk af de mange ydelser du muligvis også kunne have glæde af.

Har du brug for byggeplads service?

Kontakt os til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan gøre hverdagen lidt lettere på din byggeplads. Du kan ringe til os, sende en mail eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.