Rengøring til boligforeninger

Rengøring til boligforeninger

Vi holder din boligforening ren

RenEksperterne ApS tilbyder rengøring i din boligforening – vi står klar med kvalificeret rådgivning og et uforpligtende tilbud

Ønsker din boligforening at gøre et godt indtryk på nuværende eller potentielle beboere, er det vigtigt at boligforeningens fællesområder, både ude og inde, ser rene og indbydende ud. Vi kan løse alle de mange opgaver der er forbundet med dette – og du skal kun forholde dig til en kontaktperson og et telefonnummer. Er din boligforening på jagt efter en professionel og stabil samarbejdspartner, der ovenikøbet leverer kvalitet til fornuftige priser, så er RenEksperterne ApS det rette valg for jer.

Professionel rengøring skræddersyet til jeres behov

RenEksperterne ApS har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen. Vi tilbyder rengøring af boligforeninger, rengøring af ejerforeninger, rengøring af andelsboligforeninger og private virksomheder – vi mener rengøring over en bred tærskel, inde som ude. Vores rengøringsservice omfatter:

  • Rengøring af fællesområder – støvtørring, afvaskning, støvsugning, gulv- og trappevask, vinduespolering, hovedrengøring, rengøring efter håndværkere, lofts- og kælderrydning osv.
  • Specialrengøring – har I f.eks. problemer med graffiti på ejendommens mure, så sørger vi for at murstenene bliver så gode som nye.
  • Ejendomsservice – vi fejer jeres fortov, rengør jeres redskabsskur, fjerner ukrudt fra fortov og gårdsplads, klipper hækken og slår græsset, fjerner sneen og salter før det bliver glat og meget mere.
  • Byggepladsservice – hvis I er ved at renovere ejendommen, så sørger vi for rengøring af pladsen før, under og efter byggeriet.
  • Skadebekæmpelse – har I haft vand- eller brandskade, så tager vi os af det hele, og skulle der være skadedyr på området så kan vi også være med til at løse det problem.

Mangler din boligforening hjælp til noget, som ikke fremgår af listen, så kontakt os endelig – for vi løser alle opgaver, små som store. Vi kan desuden tilbyde en Facility Management løsning, hvilket vil sige, at vi løser hele opgaven for jer fra A-Å – hurtigt, effektivt og uden tidsspilde – med blot én kontaktperson og ét telefonnummer.

God rengøring er noget personligt – vi ved hvad der skal til

Alle beboere ønsker at bo i en boligforening hvor trappen dufter rent, vaskeriet ser pænt og indbydende ud, kælder- og loftsgange er rene og uden at der hænger spindelvæv fra lamper og lofter, og hvor vinduerne skinner og udenomsarealet ser hyggeligt ud. RenEksperterne ApS løser både rengøringen og andre opgaver med professionalisme og personlighed. Hvis din boligforening vælger os, kan I være sikre på, at vores medarbejdere vil yde det der skal til, for at give jeres beboere indbydende omgivelser.

RenEksperterne ApS står klar, når I går på nettet og søger på ”rengøring boligforeninger"

Vi står på spring, og går straks i tæt dialog med jer, besigtiger stedet og udarbejder et tilbud på basis af jeres ønsker og behov. Det gør vi med over 20 års erfaring i bagagen samt en viden om, at vi har de bedste medarbejdere på markedet og at vi kan levere kvalitetsrengøring til meget fornuftige priser.  
I hele processen, sikrer vi at vores leverancer bliver afstemt i forhold til jeres forventninger – med blik for de små detaljer.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Ønsker I mere information om mulighederne for rengøring i jeres boligforening, så kontakt RenEksperterne ApS og få et uforpligtende tilbud. I er meget velkomne til at udfylde kontaktformularen nederst på siden, så ringer vi jer op. Vi er også til at fange på telefon eller via mail.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.