Skadeservice og skadebekæmpelse

Skadeservice og skadebekæmpelse

Når skaden er sket, hjælper vi dig

Vi kommer hurtigt og får dig godt videre i processen

Hvis uheldet er ude, og du eksempelvis har fået ”besøg” af skadedyr, har fået skimmelsvamp eller har fået skader forårsaget af vand eller brand, så kan RenEksperterne ApS tilbyde dig den rette professionelle hjælp. Vi ved, at tiden er en vigtig faktor – særligt ved skadebekæmpelse – og derfor har vi også døgnvagt på vores skadeservice. Det betyder, at vi kommer med det samme 24/7, visiterer skaden og leverer herefter alle de nødvendige ressourcer – både mennesker, midler og maskiner - for at opgaven kan blive løst både grundigt og effektivt.

Skadebekæmpelse kan være en omfattende opgave

Skadebekæmpelse handler både om at standse skaden og mindske de efterfølgende konsekvenser af skaden. 

Vand og brand kan give store skader, både på ejendommen og omgivelserne omkring. Desuden er det forbundet med en lang række lugtgener og skader på inventaret. Opmagasinering af inventar og ejendele, kan også være nødvendigt i en kortere eller længere periode. 

Angreb af skadedyr, er ikke bare irriterende, men kan også skabe store problemer for dem der opholder sig i lokalerne, og ødelægge træ, murværk og de ting der opbevares i lokalet.

Vores kompetente og pålidelige medarbejdere har alle stor erfaring inden for forskellige former for skadebekæmpelse. De ved udmærket godt hvorledes man skal omgås med de – til tider – skrappe midler, der er nødvendige for at få bugt med problemerne – og hvorledes man håndterer og bortskaffer affald iht. gældende love og regler. Så du kan trygt overlade opgaven til os. 

Det vigtigste for os, er at du kommer videre på bedst mulig måde og med færrest mulige gener. 

Skadebekæmpelse kan bestå af:

 • Oprydning og rengøring efter brand og sodskader
 • Opbevaring af inventar, møbler og lignende i kortere eller længere periode
 • Bortsugning af vand ved oversvømmelse
 • Affugtning af lokaler efter vandskade
 • Rengøring efter vandskade
 • Behandling mod skimmelsvamp
 • Rengøring efter skimmelsvamp
 • Fjernelse af lugtgener
 • Bortskaffelse af affald
 • Facaderengøring – vi fjerner graffiti, trafikstøv og alger med hedvandsanlæg
 • Specialrengøring – alle typer af opgaver
 • Skadedyrsbekæmpelse – borebiller, hvepse, rotter, bananfluer, myrer eller duer/fugle på loftet
 • Facility Management – vi styrer hele opgaven fra A til Å

Vil du se mere om alle de services vi tilbyder indenfor specialrengøring? Find mere information her.

Døgnvagt 24/7

Hvis du har akut brug for skadeservice lige nu og her, kan du ringe til vores døgnvagt på vores hovedtelefonnummer.

Så rykker vi hurtigt ud.

Vi giver dig en hel løsning

Foruden vores egne kompetente medarbejdere samarbejder vi også med nogle af Danmarks bedste håndværkere. Hvis din skadebekæmpelse kræver specialister inden for andre områder, eksempelvis en tømrer, elektriker, gulvsliber, maler eller VVS’er, har vi derfor også mulighed for at udarbejde en samlet pakkeløsning til dig.

RenEksperterne ApS sørger for aftaler med de nødvendige specialister samt tilvejebringelse af de maskiner og produkter det er brug for. Det betyder, at du kun behøver et telefonnummer og en kontaktperson for at få løst hele opgaven. Du får tilknyttet én fast kontaktperson, som kan orientere og hjælpe dig i forhold til hele opgaven. Ligeledes vil du, når opgaven er løst, også kun modtage én samlet faktura.

Hos os er servicen nemlig i højsædet – naturligvis uden at vi går på kompromis med løftet om, at kunne tilbyde dig en meget konkurrencedygtig pris på alle vore ydelser.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Hvis du har brug for hjælp til skadeservice, som fx udbedring af vandskaber, brandskader, problemer med skadedyr eller andet, så tag fat i os. Lad os tage en snak om din opgave, og hvordan vi kan løse den mest effektivt og til færrest mulige gener for dig. Giv os et kald på telefonen, send os en mail eller udfyld vores kontaktformular herunder - så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.