Skadeservice København

Skadeservice København

Professionel skadeservice i KBH

Effektiv skadeservice til fordelagtige priser

Står du og skal bruge skadeservice København, er RenEksperterne ApS det rette valg. Vi har mange års erfaring og kompetente medarbejdere, som sætter service i højsædet. Vi står klar til, at få dig hurtigt tilbage til hverdagen efter en skade og tilbyder alt indenfor skadeservice, udbedring af følgeskader og rådgivning for at forhindre lignende hændelser i fremtiden – og det gør vi til særdeles konkurrencedygtige priser.

Professionel skadeservice

Vi yder skadeservice og skadebekæmpelse på en lang række forskellige typer skader. Når der er opstået fx vand- eller brandskader, skader efter dyr, skimmelsvamp eller andet, er det vigtigt at få udbedret skaden hurtigst muligt. Både for at du kan komme tilbage til hverdagen igen med mindst mulig påvirkning, men også for at skaden ikke bliver forværret.

Uanset om du har fået besøg af rotter eller andre skadedyr, været udsat for brand, fået kælderen oversvømmet eller noget derimellem, er vi klar til at tage hånd om situationen. Vi får dig sikkert igennem hele processen med skadevurdering, opbevaring af møbler oa. løsøre, udbedring af skaden, skadeservice rengøring og eventuel oprydning m.m.

Skadeservice kan både være omfattende og frustrerende for dig, og derfor er det vigtigt, at vælge et firma som sætter service i højsædet. Vi har erfarne medarbejdere, som passer godt på dine ting og har ekspertviden inden for skadeservice.

Skal det gå hurtigt? – Døgnvagt og akut skadeservice

Vi har telefonisk døgnvagt og yder akut skadeservice. Hvis du har brug for skadeservice her og nu, rykker vores kompetente medarbejdere hurtigt ud 24/7. Først og fremmest sørger vi for at tage os af ”skadestop”, men hjælper også med bekæmpelse af følgeskader. Det kan for eksempel være opsugning af vand, affugtning, inventar der fjernes fra risikoområdet m.m.

Vi samarbejder med dygtige partnere, så vi kan rykke ud hurtigt, når en akut skade er sket, eller er ved at opstå. Akut skadeservice handler tit om at begrænse skaderne fra at blive større, og kan være afgørende i forhold til at minimere de materielle skader og også mindske omkostningerne ved oprydning, renovering eller hvad der er nødvendigt. Akutte skader er oftest på bygninger, men kan også være oprydning efter væltede lastbiler eller lignende.  

Hvor akut en skade er, afhænger af skadens type og hvilke følgeskader, den kan medføre. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om omfanget af din skade og har brug for skadeservice Sjælland.

Vi tilbyder en lang række forskellige former for skadeservice

For at genere din hverdag mindst muligt, kan vi foretage skadeservice på alle tider af døgnet – det aftaler vi med dig, når vi har fået oversigt over skadens omfang og alvor.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Bortsugning af vand
  • Oprydning og rengøring efter brand og sodskader
  • Opbevaring af inventar, møbler og lignende i kortere eller længere periode
  • Affugtning af lokaler
  • Behandling mod skimmelsvamp
  • Fjernelse af lugtgener
  • Bortskaffelse af affald
  • Skadedyrsbekæmpelse
  • Facaderengøring

Vi kan naturligvis også være behjælpelige med at udbedre forskellige gener som følge af skaden. Det kan for eksempel være rengøring, udbedring af skader på bygninger og genetablering af lokalet m.m.

Læs mere om vores ydelser inden for skadeservice her.

Læs mere om skadeservice firmaer her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på skadeservice København

Har du brug for skadesservice, er vi klar til at hjælpe. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en pris for din specifikke skade. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Find kontaktformularen her.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.