Skadeservice firmaer

Skadeservice firmaer

Professionel skadeservice

Hos os får du hurtigt og professionelt udbedret skaden

Der findes mange skadeservice firmaer på Sjælland, men hos RenEksperterne får du den bedste service og den mest professionelle udbedring af skaderne – døgnet rundt. Uanset om du har brug for effektiv skadeservice til en pludselig opstået skade, eller om du har brug for udbedring af for eksempel skimmelsvamp eller udrydning af skadedyr, er vi klar til at hjælp dig godt videre.

Vi ved, hvor frustrerende det kan være at stå i en situation, hvor der for eksempel er opstået vand- eller brandskade, bananflue- eller billeangreb eller hvepse- eller myreinvasion. Vi har døgnvagt på skadeservice, og tilbyder alle former for skadeservice.

RenEksperterne tilbyder professionelle og fleksible løsninger, erfarne medarbejdere og en professionel håndtering – endda til meget overkommelige priser. Vores primære fokus er, at få dig tilbage til hverdagen hurtigst muligt, med mindst mulig gener, - samt at yde rådgivning så du kan undgå lignende skader i fremtiden.

Ved akutte skader stiller vi hurtigt op – få fat i os 24/7

Selvom din skade skulle opstå uden for de gængse arbejdstider, skal du selvfølgelig ikke stå med problemet længere end højest nødvendigt.  Hurtig aktion er lig med færre omkostninger og minimering af skaderne – derfor har vi Døgnvagt på skadeservice - vi står altid klar til at rykke ud 24/7 (døgnet rundt hele ugen).

Hos os får du den mest komplette skadeservice og udbedring af skader - med vores ekspertise og kompetente medarbejdere, leverer vi alle de ressourcer og det udstyr du har brug for. Efter du har kontaktet os med oplysninger om skadens type, kommer vi ud til dig, visiterer skaden og lægger en plan for hele forløbet - uanset om skaden er opstået i dit private hjem, i en boligforening eller en virksomhed, eller hvilket som helst andet sted der er behov for hjælp.

Udover at være et skadeservice firma tilbyder vi også en lang række andre ydelser inden for erhvervsrengøring og ejendomsservice.

Læs mere om, hvad vi tilbyder inden for erhvervsrengøring her.

Læs mere om, hvad vi tilbyder inden for ejendomsservice her.

Vi leverer alt hvad der skal bruges, når det passer dig bedst

Når vi skal yde skadeservice rengøring eller andre former for udbedring af skader hos dig, sørger vi for alt, hvad der er behov for i processen, fra start til slut. Vi visiterer skaden og får overblik over type og omfang, samt hvordan og hvor hurtigt den kan udbedres. Derefter stiller vi op med de nødvendige ressourcer til enhver form for skade, herunder medarbejdere, rense- og rengøringsmidler, maskiner og andet materiel/materiale?

Hvis din skade ikke er meget akut, kan vi aftale at udbedre skaden på det tidspunkt der passer dig bedst– uanset tidspunkt på døgnet eller ugen. Det er nemlig vigtigt for os, at du ikke bliver yderligere generet af vores tilstedeværelse, når du allerede står i en irriterende skade-situation. På arbejdspladser giver det for eksempel i nogle tilfælde mening, at vi kommer og udbedrer skaden i løbet af natten.

Når skaden er udbedret og hverdagen igen er tilbage til normalen, sætter vi os gerne sammen med dig, for at kikke på, hvorledes du kan undgå lignende skader fremover. Vi har mange års erfaring i skadehåndtering og de kompetencer der er nødvendige, for at kunne give dig den aller bedste rådgivning – og det gør vi faktisk helt gratis.

Vi udbedrer mange forskellige typer skader

Vi tilbyder en lang række forskellige former for skadeudbedring, så uanset hvilken skade du står overfor – akut eller ej – kan vi være behjælpelige. Med stor erfaring og ekspertise udfører vi opgaverne og sørger for, at du får et godt resultat.

RenEksperterne – Dit bedste valg inden for skadeservice firmaer

Vi har over 25 års erfaring som rengørings- og skadefirma, og som vores navn antyder, er vi ikke bange for at kalde os selv eksperter. Hos os får du kompetent vejledning, hurtig udbedring af skader og professionelle løsninger – alt sammen til overkommelige priser.

Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med forskellige former for skadebekæmpelse og skadeservice rengøring, og har helt styr på de forskellige specialmaskiner og stærke rengøringsmidler der skal til, samt håndtering og bortskaffelse af farligt affald m.m.

Vi anvender, så vidt det er muligt, miljørigtige produkter til rengøringsopgaverne. Derudover sætter vi en ære i at give dig dine vante omgivelser tilbage hurtigt og med færrest mulige gener. Vi passer naturligvis godt på møbler og andet inventar, når vi arbejder hos dig, så du kan trygt overlade opgaven til os.

Læs mere om RenEksperterne ApS her.

Læs også mere om skadeservice København her. 

 

Har du brug for hjælp til udbedring af skade, eller vil du gerne høre mere?

Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde dig, og hvorfor du skal vælge netop os fremfor andre skadeservice firmaer. Vi giver dig god service, den nemmeste samlede løsning og en god pris. Ring til os eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.