Vinduespolering i højden

Vinduespolering i højden

Rene vinduer

Vinduespolering – er som prikken over i’et

Vi vil gerne, at både du, dine medarbejdere og beboerne skal være stolte af den ejendom de befinder sig i. Når vinduerne er skinnende rene sender man samtidig et klart signal til kommende medarbejdere, beboere og besøgende, om at her er det styr på tingene. Rene og ryddelige omgivelser skaber desuden større trivsel og arbejdslyst, mindre sygdom og allergi og dermed også øget livsglæde og produktivitet.

RenEksperterne ApS tilbyder professionel vinduespolering til lejeboligforeninger, ejerforeninger, andelsforeninger og erhvervsvirksomheder over hele Sjælland, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vore priser er fornuftige og kvaliteten i top, og du kan helt selv vælge hvornår og hvor tit vi skal komme.

Vinduespolering til overkommelige priser, udført af professionelle medarbejdere

Ikke to poleringsopgaver er ens, men uanset hvilken opgave I har, kan vi klare det. Vi anvender specialudstyr og fx lift til vinduespolering i højden. Prisen afhænger af interval, hvilken type glasparti der skal pudses, om det er ude eller inde, hvor lang tid opgaven tager og hvor meget udstyr der er påkrævet.

Vores medarbejdere er veluddannede og professionelle og vi anvender Svanemærkede rengøringsprodukter til den almindelige rengøring. Hos os tilstræber vi også, at bruge de mildest mulige rengøringsmidler selv til de vanskelige opgaver og har konstant fokus på udvikling både af medarbejdere, rengøringsprodukter og rengøringsredskaber.

Du kan læse mere om vores vinduespolering her.

Rene vinduer og blanke glasflader, sender et signal om at der er styr på tingene.

Vi pudser vinduerne ude som inde, internt glas i fællesarealer, glasfacader og/eller indgangspartier.

Du kan, som erhvervskunde, vælge et fast serviceabonnement eller bestille efter behov, det er fuldstændig op til dig og din ejendomsforening.

Vi har udstyret til at polere vinduer og glas både højt og lavt:

  • Vinduespolering af alle typer vinduer ude og inde, samt grundig optørring
  • Vinduespolering i højden fra lift
  • Polering af vinduer og internt glas fra stige (kort og lang)
  • Rengøring af vinduer med teleskopstang
  • Rengøring af glasfacader med rentvandsanlæg. Et rentvandsanlæg er en ”maskine”, som renser vandet, således at det bliver fri for Kalk, Jern, Kobber, Klorin og andre stoffer. Når dette er gjort, får vandet langt sværere ved at optage alt det skidt, som vaskes af ruder og glas. Resultatet er ekstra blanke og stribefrie glasflader.

Vi pudser alt fra små palævinduer til store panorama- og butiksfacader og i det interval som passer bedst for netop din ejendom. I udgangspunktet udfører vi kun, polering for erhvervsvirksomheder og ikke hos private.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.