Kontorrengøring København

Kontorrengøring i København

Rent arbejdsmiljø, større arbejdsglæde

Rene omgivelser skaber en god arbejdsplads

Rene og indbydende lokaler og et godt indeklima er en utrolig vigtig del af en god arbejdsplads. Det er vigtigt udadtil, at have en virksomhed med præsentable lokaler, som lever op til din virksomheds image. Men det er ikke kun udadtil, at en optimal rengøring kan gøre en forskel.

Indeklimaet på en arbejdsplads har også indvirkning på medarbejdernes helbred og arbejdsglæde, som i sidste ende kan påvirke virksomhedens bundlinje. Optimal rengøring på kontoret er derfor et helt basalt grundlag for en god og velfungerende arbejdsplads. Hos RenEksperterne ApS sætter vi en ære i, at skabe et rent grundlag for din arbejdsplads – og som vores navn indikerer, går vi ikke på kompromis med noget.

Rengøring af elevator og trappeopgange

Kontorrengøring i København efter dine behov og ønsker

Vores erhvervsrengøring i København tager altid udgangspunkt i vores kunders unikke behov og ønsker, men her kan du få et overblik over, hvad vores kontorrengøring blandt andet kan omfatte:

  • Støvtørring og nedfejning af spindelvæv
  • Tømning af skraldespande
  • Rengøring af køkken og kantine
  • Rengøring af toiletter, bad og garderobe
  • Grundig gulvvask og polering
  • Rengøring af elevator og trappeopgange
  • Vinduespolering, også i højden
  • Specialrengøring
  • Og meget mere…

Har du brug for en type rengøring, som ikke er nævnt, så kontakt os endelig – vi løser alle opgaver, både små som store – hurtigt, effektivt og uden tidsspild.

Du får et rengøringsfirma med erfaring, ambitioner og professionalisme

RenEksperterne ApS er et professionelt rengøringsfirma med mere end 25 års erfaring. Vi har en ambition om altid at have kunden i fokus, og vi leverer derfor kvalitetsrengøring præcist efter dine ønsker. Vi foretager rengøringen, når det passer dig på alle tider af døgnet, med de intervaller du ønsker og til meget fornuftige priser. Derudover bruger vi også miljørigtige produkter, så vi kan give dig og dine medarbejdere det mest optimale indeklima. Alle serviceydelser bliver gennemført ved hjælp af vores trofaste, pålidelige og dygtige medarbejdere, som altid står klar til at yde et professionelt stykke arbejde hver gang.

Se mere om kontorrengøring og os som leverandører af dette.

Vi har ambitioner om at være de bedste

Vores vision er, at levere høj kvalitet til tiden og tilbyde totalleverance indenfor erhvervsrengøring, ejendomsservice og skadeservice ved hjælp af vores professionelle medarbejdere, miljørigtige produkter og økonomisk ansvarlighed. Som virksomhed går vi derfor ikke på kompromis med din rengøring af kontor.

Skulle vi, mod al forventning, ikke leve op til, hvad vi har beskrevet og lovet i forbindelse med serviceaftalen, sender vi straks en inspektør ud for at validere fejlen og rette op på denne. Hvis en medarbejder pludselig bliver syg og ikke dukker op hos kunden, sender vi naturligvis en anden medarbejder for at løse opgaven. Uanset hvad, sørger vi for, at du får den mest optimale rengøring.

Få mere at vide eller kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os, sende os dit telefonnummer via linket eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse om kontorrengøring København.

RenEksperterne ApS tilbyder et stort udvalg af professionel rengøring. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.